17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Uničujoči odzivi na objavo županske kandidature človeka iz SMC: ob ženi 30 let mlajša ljubica, milijonski dolgovi, ugriznil je neposlušnega podrejenega!

Ko so štajerski lokalni mediji v torek objavili špekulacijo, da bo v župansko tekmo v štajerski prestolnici na listi SMC stopil lokalni podjetnik Saša Arsenović, so bili komentarji uporabnikov družabnih omrežij veliko bolj uničujoči od vzhičenih novinarskih zapisov. Boris Koprivnikar in Stranka modernega centra (SMC), podarjene frekvence v času ministrovanja in zaposlitev radodarnega ministra v BTC, ko je izgubil službo, odmevajo tudi med štajerskimi volivci, ki lokalnemu podjetniku zamerijo, kot je zapisal Simon Bečaj, “ker si je dovolil, da ga kandidira nizkotna na pol propadla stranka SMC. Nisem si mislil, da se bo Arsenovič pustil ukazovat 1,54 metrov nizkemu lokalnemu kleptomanskemu šefu SMC Špengi, ki drugega kot ukazovat ne zna………. Tip je je v Bauhausu ukradel ventilator.”

 

Na družabnem omrežju Facebook so uporabniki hitro nanizali vrsto Arsenovićevih poslovnih in zasebnih preteklih grehov, ki so odmevali v štajerski prestolnici. Od tega, da je, ker ni bil poslušen, gostilničar ugriznil svojega podrejenega, do propada zakona in 30 let mlajši ljubici, družinskih sporih z bratom zaradi denarja, domnevnih sedmih milijonih dolgov, ki si jih je nakopal s posli, ki jih vodi…. Več v nadaljevanju, kjer smo nanizali komentarje, ki so jih pod člankom štajerskega portala napisali uporabniki.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine