7.7 C
Ljubljana
petek, 23 februarja, 2024

Tudi Violeta Tomič nad Miho Kordiša: “Grobo se je spravljal name!”

Piše: e-maribor.si

Očitno so se tudi v Levici odločili prati umazano perilo v javnosti. Tokrat je na tnalu Miha Kordiš, ki ga želijo celo izključiti iz stranke. Grobo naj bi se že prej spravljal tudi nad nekdanjo poslanko Violeto Tomić, katero so pri Levici prav tako izključili iz stranke.

Pranje umazanega perila očitno ni nič novega za stranko Levica, katera se je komaj uvrstila v parlament. Sedaj že nekdanja njihova poslanka Violeta Tomić, ki je med drugim nadomestilo od države “vlekla” prav do konca,  se je odločila stranko zapustiti januarja 2022.

Po odhodu iz stranke je že večkrat udarila po svojih nekdanjih kolegih, predvsem Kordišu. »Bilo mi je dovolj mobinga, treshinga s strani lastnih sodelavcev, kjer sem bila vse, samo človek ne. Če sem uživala več pozornosti, kot oni, sem bila ‘attention whore’, če sem govorila nekaj, česar niso (še) razumeli, sem bila ‘glupa ko točak in ‘nerazgledana ko noč’ in dolgo sem se spraševala le, kaj so počele njihove matere, da jih niso vzgojile v spoštovanju žensk in starejših, ob polnih ustih ‘enakosti, solidarnosti in tovarištva’.”

Danes obžalujem, da nisem odšla takoj, ko so se pojavili prvi znaki nepotizma, mačizma, medsebojnih diskreditacij in komolčenja. A za vsako stvar je potreben čas. Vse mora dozoreti, je nekaj mesecev po odhodu zapisala na facebooku,” je dejala Tomićeva.

Očino je “glupih ko točak” na levi politični strani še veliko.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine