0.7 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Tudi pretepač Predin se zaveda, da je kulturnemu boju levice odpeljal vlak

“Izdajalec! Borut Pahor ni moj predsednik!,” se je o predsedniku države Republike Slovenije Borutu Pahorju izrekel slovenski glasbenik Zoran Predin. S svojo izjavo se je pridružil četici radikalnih estradnikov, kulturnikov in akademikov v slovenskem političnem prostoru, ki nasprotujejo spravnim dejanjem predsednika države. “Tako protežirani popevkar Foruma 21 in primitivni pretepač košarkarskih sodnikov … Wtf?!,” se je na javno objavo Predina burno odzval samostojni novinar Bojan Požar.

 

Predsednik RS Borut Pahor je deležen vedno večjih medijskih napadov iz strani dominantnih medijev v lasti gospodarske levice. S svojim dejanjem sprave v Bazovici in v Trstu in poklonu vsem žrtvam fašizma in komunizma je izvedel državniško dejanje, katerega pred njim ni storil noben predsednik naše države. Toda predvsem na radikalnem delu levice se pojavljajo nergači, ki jim konec kulturno-ideološkega boja pomeni konec njihovega smisla, konec njihovega antifašizma, ki ga “gonijo” že 75 let. Med njimi je tudi pretepač košarkarskih sodnikov in občasni kolesarski protestnik Zoran Predin, saj je Pahor po njegovem mnenju, s spravno potezo med Italijo in Slovenijo, izdal slovenski narod.

Zoran Predin že dolgo ni le glasbenik, ki občasno pove svoje mnenje. V preteklosti se je izkazal za zvestega vojščaka politike ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Svojo ponižnost do njega je izkazal leta 2011, ko se je udeležil znamenitega romanja na Magistrat, ko je ga 26 vidnih predstavnikov levice prišlo podpreti, da se poda na parlamentarne volitve in prevzame oblast v Sloveniji. Z Jankovićem je bil tudi redni gledalec košarkarskih tekem v dvorani Stožice, kjer je Predin pred leti napadel in udaril košarkarskega sodnika in s tem sebi, klubu, športu in kulturi prizadejal sramoto.

Tako proteźirani popevkar Foruma 21 in primitivni pretepač košarkarskih sodnikov … Wtf?! pic.twitter.com/Uy8hDgi27o

— BojanPožar (@BojanPozar) July 14, 2020

Luka Perš

Zadnje novice

Sorodne vsebine