28.5 C
Ljubljana
torek, 16 julija, 2024

Tone Fornezzi TOF podpisal pobudo za referendum o 2. tiru, zdaj pa napada Vilija Kovačiča!

»Tone Fornezzi TOF, ki me žaljivo napada v Nedeljskem dnevniku, je resnici na ljubo sam podpisal mojo pobudo za referendum,« je zapisal Vili Kovačič v javnem pismu z naslovom Strici so mi povedali.

»Pri podpisovanju v Mercator centru 26.04.2017 v Šiški je bil pri polni zavesti. zdaj pa je obrnil ploščo. Očitno velja: strici so mu povedali!« piše Vili Kovačič.

Nadaljevanje pisma objavljamo v celoti.

»Tako kot mnoge tudi TOF-a zelo moti razplet referendumskega spora, tako imenovani  pravniški vrtiljak, ki  se očitno bliža zadnjemu vrtljaju. Ustavno sodišče bo v kratkem odločilo o datumu referenduma, ki je zdaj postal ključna točka referendumskega spora. Prepričan sem, da bo  na koncu obveljala edina razumna rešitev, to  je združitev referenduma skupaj z volitvami – državno zborskimi, ali jesenskimi, lokalnimi.  To združitev seveda veleva razum in zdrava pamet, preprečuje pa ideološka zaslepljenost in materialni interesi gradbenega kartela, ki se prek medijev upira davkoplačevalcem, ki terjamo samo eno: da ljudstvo dobi to kar je naše geslo: PRAVICO VEDETI, NE DOLŽNOST VERJETI.    

Prav tak, racionalni razplet, pa je trn v peti poklicnim diskreditatorjem, ki v Mladini in Dnevniku, z vso ihto  razglašajo  mene za DRŽAVNEGA ŠKODLJIVCA ŠTEVILKA 1.  To »čast« sem si prislužil ker trdno vztrajam na dokazih o škodljivosti in koruptivnosti zakona o 2tiru, zahtevam izbiro optimalnega projekta in  odpravo zdaj že sodno ugotovljenih neenakostih v referendumski kampanji, katerih odprava je pogoj za pošten referendum.   

Tofov Butique v Nedeljcu je pralnica možganov z veliko naklado, vendar mu vplivnost zaradi lažnih novic in ne veredostojnosti rapidno pada. Zato mu ljudje verjamejo vse manj.  

Tone Fornezzi Tof – slavni dvorni  novinar iz 60 in 80 let let prejšnjega stoletja, se ne zaveda, da je njegova doba mimo. Ko bo o datumu referenduma odločilo Ustavno sodišče, bomo DOSANJALI SANJE – začel se bo nov dan: in nič več ne bo tako kot je bilo ! Demokracija  bo na tehtnici vrednot dobila novo težo.

Pričela se bo doba normalnosti, doba demokratičnega uma in proces rekonstrukcije pohabljene ureditve referendumov in volitev. V njej   Davkoplačevalci ne bomo več samo molzna krava gradbenih baronov in okrožja njihovih prisklednikov. Problem je namreč zelo preprost: svinje pri koritu so se tako namnožile, da je korito počilo. To je že spregledalo tudi ljudstvo, v imenu katerega se kraja dogaja.  

Novinarstvu, ki ga pooseblja TOF v Nedeljcu in Stanka Prodnik v Mladini, se je iztekel rok trajanja. Napadi name in na institut referenduma v isti številki Nedeljca so obupen poskus ranjene oligarhije,  ki za ohranitev in povečanje svojih privilegijev, ne izbira sredstev. Tukaj ne gre le zato, da se razgalijo Ce®sarjeva nova oblačila, gre tudi za to, da se RAZGALJAJO NJEGOVA TROBILA.

Ponavljam za Ivanom Cankarjem – BOLJŠIH VARUHOV NIMA NEUMNOST in NAROD SI BO PISAL SODBO SAM,  NE   T O F    MU JE NE BO, in ne SKORUMPIRANI DENAR !

Vili Kovačič, Državljan K.

začasni dežurni državni škodljivec številka 1 in referendunmski pobudnik«

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine