5.7 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Onkraj zdrave pameti: toretiki zarote iz Gibanja OPS vabijo na protest 5.11. proti ukrepom proti širjenju bolezno Covid-19

Slovenska vlada si skupaj z epidemiologi in zdravniki na vse načine prizadeva, da bi zajezila epidemijo koronavirusa ter preprečila številne hospitalizacije in smrti, teoretiki zarote iz tako imenovanega Gibanja osveščenih prebivalcev Slovenije pa še ker ne umirjajo konjev. Pozivajo k protestom proti ukrepom za zajezitev širjenje koronavirusa in s tem načrtno ogrožajo zdravje in življenje sodržavljanov. To pa še ni vse!

 Po ljublanskih blokih delijo letake in pozivajo k protestu 5. novembra, kar je v obstoječih razmerah čista norost in zrelo za kazenski pregon. Samo v Ljubljani aktivno okuženih več kot 2000 občanov, do 4. novembra pa jih bo gotovo še več, protesti pa bodo kritično situacijo še poslabšali.

In kakor, da pozivanje k protestom ni dovolj, – Gibanje OPS vse, ki se na vse načine trudijo zajeziti širjenje koronavirusa in reševati zdravlje in življenja ljudi, sprevrženo obtožujejo zločina proti človeštvu, ker da sodelujejo pri prevari (zanje je bolezen Covid19 prevara, virus pa ne po njihovem ne obstaja), in jim grozijo z zaporom! Več si preberite na spodnjih letakih in presodite sami!

Letaki, ki pozivajo k protestu 5. novembra (vir: FB) :

5. november

Sprevrženo obtoževanje:

obvestilo

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine