24.3 C
Ljubljana
petek, 9 junija, 2023

Telemach Slovenija z novima članoma poslovodstva

Piše: C. R.

Poslovodstvu družbe Telemach Slovenija se z začetkom aprila pridružujeta Maxi Cerar in Jan Kocjančič, ki sta že dalj časa del Telemachove ekipe, sedaj pa zavzemata nov položaj znotraj podjetja. Okrepljen vodstveni del bo tako odslej sestavljalo šestčlansko poslovodstvo.

Ljubljana, 30. marec 2022 – Spremembe v sestavi poslovodstva slovenskega telekomunikacijskega operaterja so med drugim rezultat povečanja pristojnosti in napredovanj nekdanjih članov poslovodstva Ditke Maučec in Tomaža Kampuša v vodstveno strukturo Skupine United Group, lastnika družbe Telemach.

Jan Kocjančič. (foto: Žiga Intihar)

V novo sestavo Telemachovega poslovodstva sta napredovala Maxi Cerar, ki bo kot članica poslovodstva odgovorna za področje prodaje in uporabniške izkušnje, Jan Kocjančič pa bo v poslovodstvu odgovoren za področje tehnične operative. Nova člana vodstvene sestave sta na omenjenih področjih v Telemachu delovala že v preteklih letih, kar pomeni, da se poslovodstvu pridružujeta strokovnjaka, ki bosta podjetju pomagala pri nadaljnji rasti.

Maxi Cerar. (foto: Žiga Intihar)

Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha, je ob imenovanju novih članov poslovodstva dejal: »Ponosen sem na svoje sodelavce, na njihovo trdo delo in predanost. Veseli me tudi, da uspešnost ni nagrajena zgolj znotraj Telemacha, ampak na ravni celotne skupine, saj je na United Group napredovalo že kar nekaj naših zaposlenih in to je odlična motivacija. Maxi in Janu ob napredovanju iskreno čestitam. Verjamem, da bosta na novih položajih še utrdila položaj Telemacha

Poslovodstvo Telemacha poleg predsednika poslovodstva Adriana Ježine in novih članov Maxi Cerar ter Jana Kocjančiča sestavljajo še Urška Kos, ki skrbi za področje financ, Zoran Vehovar, odgovoren za tehniko, in Marko Šter, odgovoren za korporativne  zadeve.

O Telemachu

Podjetje Telemach je vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega interneta in plačljivih video vsebin ter najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljamo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z najbolj prodajanimi paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega – na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na tržišču, kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavljamo storitve najvišje kakovosti številnim zasebnim ter poslovnim uporabnikom v Sloveniji.

Telemach je član skupine United Group.

Vir: Telemach

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine