17.1 C
Ljubljana
nedelja, 28 maja, 2023

Tanja Fajon uživa na dopustu – v katoliški državi!

Poslanka v Evropskem parlamentu se je odločila, da si napolni baterije. A če bi pričakovali, da bo migrantoljubka odšla v katero od muslimanskih držav, se motite. Raje je pobegnila v varno katoliško državo Španijo oziroma na Kanarske otoke, ki spadajo pod špansko ozemlje.

Poslanka v Evropskem parlamentu je znana kot velika zagovornica migrantov, njihove kulture in celo vere, zato smo bili milo rečeno šokirani, ko smo videli, kam je odšla na dopust. Ne, ni si izbrala ta hip najbolj “vroče destinacije”, ob kateri “izgubiš glavo” – Maroko, niti ni odšla v mesto “ljubezni do migrantov” – Pariz. Tanja Fajon je, verjeli ali ne, odšla na dopust na Kanarske otoke, ki spadajo pod špansko ozemlje. Zares nenavadno, da si za počitnikovanje Fajonova, ki ji krščanstvo v Sloveniji vidno “ne diši”, izbere prav območje, kjer se kar 75 odstotkov vseh prebivalcev izreče za katolike.

S tem je, hote ali nehote, dala jasno sporočilo vsem levičarjem, ki ji zagreto sledijo – predvsem, da muslimanske države niso tako varne, kot hočejo Evropejcem prikazati levičarske organizacije, ter da Fajonova ne verjame niti lastnim besedam o “prijaznih migrantih”. Njihovim nebulozam sta na žalost verjeli Skandinavki, ki sta na dopust odšli v Maroko, a ju je to stalo glave. Več o tem, kako so levičarji uspeli prepričati obglavljeni Skandinavki, da je islam religija miru in da bi bilo rasistično in nazadnjaško misliti drugače, preberite TUKAJ. 

J. G./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine