7.2 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Tanja Fajon na grd način spoznala, da Ljubljana ni tako varna, kot je verjela: Izpred pisarne so ji sredi belega dne ukradli kolo!

Evropska poslanka Tanja Fajon je v soboto ugotovila, da Ljubljana le ni tako varna, kot je predvidevala. Sredi belega dne so ji namreč izpred pisarne ukradli kolo, ki bi si ga lahko prilastil kateri izmed protestnikov v skladu z geslom “od vsakega toliko, kolikor zmore in vsakemu toliko, kolikor potrebuje”.

 

Medtem ko mnogi opozarjamo na nevarnosti, ki jih prinašajo nezakonite migracije, levičarji vztrajajo, kako varni smo in med drugim nasprotujejo aktivaciji 37.a člena Zakona o obrambi, ki bi omogočil, da bi policistom pri varovanju južne meje pomagali tudi vojaki Slovenske vojske. To počnejo tudi Socialni demokrati, kamor spada evropska poslanka Tanja Fajon, ki pa se je v ponedeljek prepričala, da v Sloveniji in v Ljubljani le nismo tako varni, kot je mislila: “Sem verjela, da je Ljubljana bolj varna.”

Fajonovi sredi belega dne izpred pisarne ukradli kolo
“Sredi belega dne, v centru mesta, pod oknom pisarne, zaklenjeno kolo. Samo pogledala bi ven, pa bi videla, kdo se je potrudil in s kleščami očitno ukradel solidno trek kolo. Lastniki koles, pazite dodatno. Je očitno dobra sezona :((“ je še zapisala na družbenem omrežju Twitter.

Si je kolo prilastil kateri izmed protestnikov v skladu z geslom “od vsakega toliko, kolikor zmore in vsakemu toliko, kolikor potrebuje”?
Fajonovi vsekakor želimo, da čimprej pride nazaj do svojega kolesa, na družbenih omrežjih pa ji nekateri svetujejo tudi, naj poizve kar med svojimi ideološkimi somišljeniki, protestniki, ki so v ponedeljek protestirali pred Državnim zborom, med drugim tudi s kolesarjenjem. V pomoč ji zato prilagamo povezavo do fotogalerije včerajšnjih protestov.

Foto: Demokracija

Morda je kateri izmed protestnikov ravnal v skladu s komunističnim geslom “od vsakega toliko, kolikor zmore in vsakemu toliko, kolikor potrebuje” in si je kolo enostavno prilastil.

Rok Krajnc

Zadnje novice

Sorodne vsebine