-2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Takole sta se Marjan Šarec in Karl Erjavec brez dlake na jeziku prepirala, sedaj pa bi sodelovala!?

Nov obraz bo nova napaka, ker potrebujemo izkušene ljudi. Vemo, kakšne so razmere v svetu,” je novi-stari predsednik DeSUS Karl Erjavec na predvolilnem soočenju leta 2018 očital Marjanu Šarcu, ki se je po neuspehu na predsedniških volitvah odločil, da se preizkusi še na državnozborskih volitvah. Ob tem pa se je Erjavec obregnil tudi ob to, da v Kamniku, kjer je takrat še bil župan Šarec, ne vidi nobenega napredka. Erjavcu Šarec ni ostal dolžan. No, danes pa je Šarec pripravljen povsem obrniti ploščo, predčasne volitve so namreč nekaj, kar bi stranki LMŠ za razliko od številnih drugih izjemno koristilo. 

 

“Glede Marjana on pa vse ve, kako bo naprej, za nazaj pa nič ne ve. Samo ve, da je vse slabo. Nov obraz bo nova napaka. Zapomnite si, nov obraz bo nova napaka. Mi rabimo izkušene ljudi. Vemo, kakšne so razmere v svetu,” je kritično zatrdil Erjavec. Na to mu je Šarec odgovoril: “Oprostite, to pa ni več za poslušati. Gospod Erjavec, če ste tako vražje izkušeni, zakaj imamo potem vse te teme? Že dve uri se pogovarjamo, da nismo nikamor prišli.”

Erjavec se na povedano ni vdal in dejal naslednje: “Imamo gospodarsko rast, pet odstotno. Vprašajte podjetnike, ki hodijo z mano po svetu po nova naročila. Kar se tiče Kamnika pa nič ne vidim. Poglejte Ljubljano, Zorana Jankovića, kaj je naredil iz Ljubljane. Naredil je moderno mesto, kaj pa Kamnik? Zato pa odhajate iz Kamnika, gospod Marjan.” Šarec je na to pripomnil: “Gospod Erjavec, nekaj let sem se bodel z vašo ministrico za okolje in prostor”, na to pa je Erjavec dodal: “A ste jo nabadal? Dejte no. Marjan, bodi resen.” “Gospod Erjavec, verjamem, da ne veste, ker niste bili nikoli župan in ko ti ministrica reče “vaših problemov ne bom reševala”,” je zaključil Šarec.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine