10 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Takole se Janković norčuje iz vas! Naziv častnih meščanov podelil zagovorniku tajkunizacije in zagovornici ugrabitve koroških dečkov!

Ljubljanski župan Zoran Janković zopet razburja slovensko javnost. Naziv častnega meščana sta dobila zagovornik tajkunizacije in strokovnjak za managerske prevzeme Jože Mencinger ter zagovornica ugrabitve koroških dečkov, profesorica za “dodatke stalne pripravljenosti” in družinska prijateljica Milana Kučana, Gabi Čačinovič Vogrinčič. Vrhunec norčevanja iz slovenskih državljanov pa je bila podelitev mestnih plaket partizanskemu filmskemu zmazku Preboj in društvu Parada ponosa.

 

Ljubljanski župan Zoran Janković je izkoristil popustitev vladnih ukrepov tako, da je ponovno uvedel svoje drage parkirnine po Ljubljani. Njegov glasovalni stroj v ljubljanskem mestnem svetu pa se zavzema za ugrabitev paradnih slovenskih družb s strani domačih tajkunskih managerjev in zgrešene ekonomske politike ter podpira ugrabitev ubogih otrok s Koroške. Vse to predstavljata nova častna meščana Ljubljane v letu 2020: ekonomist, utemeljitelj fraze slovenski nacionalni interes ter zagovornik managerskih prevzemov Jože Mencinger ter bivša dekanja Fakultete za socialno delo Gabi Čačinovič Vogrinčič.

Dolgoletni prvi obraz ekonomije slovenskih tranzicijskih sil je med drugim trdil, da so certifikati ničvredni papirji, napovedal  je tudi bankrot Združenim državam Amerike. Prostodušno pa je priznal, da bi sam kot veliko število rdečih direktorjev osiromašil podjetje in ga nato privatiziral.

Več si lahko preberete TUKAJ.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine