9.5 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Takole je vodja protestnikov Anis Ličina zatrl Marjana Šarca: “Ne sramoti se, … protesti so bili proti tej trenutni vladi in njenim debilnim ukrepom!””

Bivši premier vlade, Marjan Šarec, znan predvsem po tem, da je vrgel puško v koruzo, s svojim LMŠ in KUL četvorčkom res ne ve, kakšno držo bi zavzel do protestov. Nazadnje so na svojem uradnem profilu želeli sprožiti vtis, da se ograjujejo od nasilnih protestov in spodbujajo “mirne” ter, da je nasilne izgrede organizirala kar vlada sama proti sebi. Nemudoma je prejel oster odgovor samooklicanega vodje pravih protestov, Anisa Ličine.

 

V zadnjih dneh doživljamo resnično komedijo glede odnosa opozicije do protestov. Nikomur, tudi njim samim ni več jasno, ali proteste podpirajo ali zavračajo. Uradna zgodba, ki jo skušajo zdaj prodati je ta, da obsojajo nasilje, ki naj bi bilo orkestrirano s strani vlade, proteste pa še naprej podpirajo. A kakor hitro so objavili tvit, v katerem so to zgodbo prodali, jih je “poklopil” prav Anis Ličina, samooklicani organizator “pravih” protestov, drugače pa stari znanec policije v povezavi s trgovino z drogo.

Ličina se je odzval na tvit LMŠ – ja, v katerem so trdili, da je bilo nasilje organizirano s strani same vlade ali ministra Aleša Hojsa.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine