9.2 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

“Strokovnjak” Brglez zavaja glede marakeškega sporazuma levičarske OZN

Milan Brglez, znan tudi kot “Brzi Mile”, v zadnjem času dviguje prah na družbenem omrežju Facebook s svojo podporo marakeškemu sporazumu levičarskih Združenih narodov, za katerega trdi, da naj ne bi ustvarjal nobenih novih pravnih norm. Pojasnjujemo tudi, zakaj je nujno, da Slovenija zloglasni sporazum jasno in odločno zavrne, tako kot je to storilo že več evropskih držav.

Spet se kaže, da je Brglez ideološko obremenjen marksistični skrajnež, ki mu je ravno zaradi tega globoka država omogočila visoke funkcije v politiki, kamor je pobegnil, preden bi bil “odstreljen” s fakultete – njegova kariera tam je bila vse prej kot bleščeča!

Novopridruženi poslanec Židanovih Socialnih demokratov Milan Brglez te dni razburja s svojimi aktivnostmi na družbenih omrežjih, kjer z vsemi močmi promovira zloglasni marakeški sporazum, ki naj bi bil po njegovem mnenju za Slovenijo dober in naj ne bi uvajal nobenih novih pravno zavezujočih norm. Pri tem, milo rečeno, zavaja slovenske davkoplačevalce, saj utegne izvajanje določil tega sporazuma še dodatno obremeniti javne finance, kar bi po socialistični logiki pomenilo nadaljnje poviševanje davkov in povečevanje vloge države.

Že na začetku je jasno, da so se pri levičarski mednarodni organizaciji Združeni narodi (ZN) urejanja migracij ter sporazuma lotili povsem pristransko, tudi v sporazumu samem so migracije omenjene izključno v pozitivnem smislu, poudarja pa le pozitivne posledice migracij, kot na primer prispevek k trajnostnemu razvoju, povsem pa zanemarijo porast kriminala, kakršnemu smo v Evropi priča v zadnjem času, islamski terorizem ter breme za davkoplačevalce, ki ga s socialnim turizmom povzročajo nelegalni migranti, ki si največkrat dela sploh ne želijo poiskati.

 

Celoten članek je na voljo tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine