10.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Stranka SAB se je nad vlado spravila z očitnimi lažmi

V SAB so se odločili, da bodo kot opozicijska stranka vladi nasprotovali prav pri vsemu, a ker to ni zaleglo, so se pričeli posluževati bolj umazanih metod. To smo videli že, ko so bili koalicijska stranka, ko so najprej glasno nasprotovali nekaterim predlogom opozicije in jih nato ukradli ter zapakirali kot svoje, zdaj pa se bodo očitno nad vlado spravljali z lažmi. Tako so na Twitterju zapisali, da si je vlada ponovno dvignila plače, a je minister Boštjan Koritnik kmalu razkrinkal njihove laži. Namesto opravičila, pa so se odločili blokirati ministrov profil na Twitterju!

V Stranki Alenke Bratušek so se odločili, da bodo kot opozicijska stranka, namesto, da bi pomagali s konstruktivnimi predlogi, nasprotovali prav vsem prizadevanjem vlade za zajezitev epidemije novega koronavirusa. Kot smo na Nova24TV že poročali, so se med drugim odločili neutemeljeno nasprotovati celo vladnemu ukrepu, s katerim je bil za zaščito upokojencev, poleg njih pa še invalidov in nosečnic, pred okužbo z novim koronavirusom uveden poseben termin za nakupovanje med 8. in 10. uro dopoldne. Prav tako jih motilo, da je bil naknadno dodan še en poseben termin in sicer zadnja ura obratovanja trgovine oz. med 17. in 18. uro.

Stranka SAB se je nad vlado spravila z očitnimi lažmi

A ker glasno kritiziranje vsakega dejanja vlade ni zaleglo, so se v SAB zatekli tudi k bolj “umazanim” metodam, ki jim sicer niso tuje. Medtem, ko so kot koalicijska stranka na primer najprej javno nasprotovali nekaterim predlogom opozicije in jih nato ukradli in zapakirali kot svoje, zdaj kot opozicijska stranka za svoje napade uporabljajo celo laži. Med drugim so vlado na Twitterju obtožili, da naj bi si “ponovno” dvignili plače: “[PONOVNI DVIG PLAČ!? Očitno je pri nas vse mogoče. Ministri si najprej zvišajo plače za 8%, pod plazom kritike si jih potem z zakonom znižajo za 30% odstotkov, potem si pa izplačajo krizni dodatek v višini 35%!! #lolekBOLEKukrepi”

VEČ TUKAJ.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine