24.2 C
Ljubljana
sreda, 4 avgusta, 2021

Starši, pozor! Na preži je pedofil »Andrej«, eni izmed žrtev je prek SMS sporočil ponujal 1300 evrov za slikanje njene male punčke

Prekmurje je v preteklih dneh pretresla pedofilska afera, ki ni našla poti na naslovnice slovenskih mainstream medijev. Oseba “Andrej” je namreč mamici 17-mesečne hčerke ponujala 1300 evrov za slikanje njene hčerke. Ob tem pa je mamici hčerke pisal, da je “ful luštna” in “če je potrebna”. Afero je sicer razkril lokalni spletni portal Sobotainfo.com. “Zelo me je strah. Večkrat grem sama z njo k zdravniku in se bojim, da bi mi kaj naredil,” se je omenjenemu spletnemu portalu potožila bralka.

V svojem pričevanju je zatrjevala, da jo je spolni nadlegovalec večkrat klical tudi preko video klica in ji razkazoval svoj penis. Vprašanja smo poslali tudi na murskosoboško policijsko upravo.

Omenjeni moški je zgroženi in šokirani mamici večkrat tudi grozil, da ji bo odpeljal otroka. Mamica 17-mesečnega otroka poudarja, da bi naj omenjena oseba Andrej spolno nadlegovala preko socialnih omrežij tudi druge žrtve. V vseh primerih naj bi šlo za skrajno neokusne in ostudne ponudbe, kot poroča portal Sobotainfo.com. Med žrtvami naj bi bila tudi njena prijateljica. Pisal ji je opolzka sporočila in jo skušal prepričati v spolno občevanje.

Sporno besedilo osebe Andrej, ki ponuja 1300 evrov za slikanje 17-mesečnega dekletca.

Ali bo murskosoboška policija ukrepala?

Glede na šokantna razkritja se javnost sprašuje, ali bo zoper omenjenega storilca ukrepala murskosoboška policija. Na njihovo upravo smo poslali vprašanja tudi v našem uredništvu, a na njihove odgovore še čakamo. Andrej se sooča z obtožbami o spolnem nadlegovanju, pa tudi z obtožbami o pedofiliji,  saj je iz SMS sporočil jasno razvidno, da je Andreja zanimala tudi 17-mesečna punčka.

Na murskosoboško policijsko upravo smo poslali sledeča vprašanja:

1. Ali ste na zbrane objave v medijih že reagirali in sprožili kazenske postopke proti omenjeni osebi?

2. Kakšna kazen čaka osumljenca?

3. Ali ste ogroženi mamici nudili dodatno policijsko varstvo glede na to, da ji omenjena oseba v sporočilih grozi, da ji bo odpeljala hčerko?

Celotni članek si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine