23.9 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Socialni demokrati res ne poznajo sramu: Zdaj zlorabljajo genocid v Srebrenici ter svarijo pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom”!

Da v SD ne poznajo meja so ponovno dokazali in sicer z grdo zlorabo genocida v Srebrenici za namene promocije svojih socialističnih idej in svarjenjem pred “nestrpnostjo, sovraštvom in nacionalizmom.” Da je glavni vir omenjenega prav stranka SD, pravna naslednica komunistične partije, so ponovno dokazali včeraj s povoženjem ustave, odločbe ustavnega sodišča in zdravega razuma!

 

Da Socialni demokrati res ne poznajo sramu, dokazuje dejstvo, da so za lastno promocijo in širjenje svojih idej zlorabili celo genocid v Srebrenici, ki je bil rezultat dolgoletnega socializma. Na družbenem omrežju Twitter so tako zapisali sledeče: “Danes mineva 24 let od genocida v #Srebrenica, največjega zločina proti človeštvu na tleh Evrope po drugi svetovni vojni. Spomin, kaj prinese nerazumna zmes nestrpnosti, sovraštva in nacionalizma, ne bo nikoli zbledel. V spomin in opomin, da se nikoli več ne ponovi.” Pri omenjeni objavi ne gre za spodrsljaj, to dokazuje tudi dejstvo, da jo je delil predsednik državnega zbora in vodja stranke Dejan Židan. Prav stranka SD je pravna naslednica nekdanje komunistične partije, ki ima na vesti prek 500 tisoč žrtev revolucije in očitno se še ni otresla totalitarizma.

https://twitter.com/strankaSD/status/1149255165419171840/photo/1

Pred nestrpnostjo in sovraštvom svarijo dan po povoženju odločbe ustavnega sodišča z namenom kršenja človekovih pravic

Socialni demokrati tako komunicirajo z javnostjo le dan po tem, ko so njihovi poslanci v Državnem zboru podprli spremembe Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja po predlogu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, kjer sta na vodstvenih funkcijah minister Jernej Pikalo in državni sekretar Jernej Štromajer, oba iz SD. Ta sprememba predvideva financiranje obveznega dela javnega programa v osnovnih šolah, ne pa razširjenega dela programa, kar je po mnenju mnogih v nasprotju z odločbo Ustavnega sodišča, ki je naložilo izenačitev financiranja javnih osnovnih šol v državni lasti in tistih v nedržavni lasti.

Jernej Štromajer in Jernej Pikalo ne izgubita apetita po davkoplačevalskem denarju (Foto: Facebook)

SD se upirajo zasebnim šolam, da bi država ohranila monopol v šolstvu in možnost nadaljevanja ideološke indoktrinacije otrok
Medtem, ko ne obstajajo nobeni logični in argumentirani argumenti za nasprotovanje uresničitve Ustavnega sodišča, pa so razlogi, zakaj to počnejo v SD povsem jasni. Ker je obiskovanje osnovne šole v Sloveniji obvezno, si želijo ohraniti monopol države na področju izvajanja storitev s področja vzgoje in izobraževanja. Prisilno državno šolstvo v tem primeru ostane orodje režima za ideološko indoktrinacijo otrok in mladine, katerih staršem ni ponujena alternativa. Med drugim v slovenskem prisilnem državnem šolstvu otrokom perejo možgane z miti o partizanih in dogajanju v drugi svetovni vojni, vsiljujejo jim izrojeno LGBT ideologijo in jih vzgajajo v vestne volivce levičarske opcije.

Zaključna prireditev OŠ Dravlje (Foto: Twitter)

Rok Krajnc

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine