11.8 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Slovenska političarka “zelo zaposlena”: Vsak dan nameni minuto pozdravu jutru, tuje ji ni niti skakanje čez žerjavico!

Slovenska komisarka za promet Violeta Bulc se konstantno uvršča v vrh najbolj priljubljenih političnih osebnosti, čeprav za Slovenijo do sedaj ni naredila kaj dosti. Na njeno ignoranco pri delu opozarjajo tudi iz tujine, a zdi se, da se na kritike ne ozira in s pokončno glavo hodi naokrog. Očitno pa jo bolj kot interesi Evropejcev v prometu zaposluje življenje v lastnem sanjskem svetu.

 

V nedavnem intervjuju za Svet24 je namreč Bulčeva izpostavila, da če bi lahko izbirala, s katero zgodovinsko osebo naj spije kavo, bi izbrala nekoga, ki je živel v času Inkov. Na vprašanje, katero nadnaravno moč bi imela, če bi lahko izbirala, je odgovorila, da bi bilo to zagotavljanje miru in dialoga kot edinega orodja za reševanje konfliktov.

 

Foto: Facebook

Kot lahko vidimo, je odgovorila v stilu marsikaterih mladenk na svetu, ki si na lepotnih tekmovanjih prizadevajo za osvojitev lepotne lente, ob tem pa poudarjajo, kako si želijo s svojim delom doprinesti k miru na svetu. Bulčeva ima glede na odgovore, ki jih je podala v kratkem intervjuju, navado, da vsak dan nameni minuto pozdravu jutru, razteznim vajam in drugim kopalniškim aktivnostim. Očitno pa ji ni tuje niti skakanje čez kres oziroma žerjavico, kar naj bi imelo v skladu s starimi verovanjih očiščevalno moč.

Nad njenim delom razočarani tudi v Evropi

Očitno je, da Bulčeva skrbi zase in za svojo duhovnost, a pri tem pozablja, da je evropska komisarka z določenimi obveznostmi. Na njeno nedejavnost je med drugim v preteklosti opozorila Evropska zveza pilotov, ki je ob tem poudarila, da je Bulčeva povsem slepa za socialne težave zaposlenih v letalskem prometu. Več kot očitno je, da ne pozablja samo na slovenske davkoplačevalce, ampak na vse, razen nase.

H. M.

Zadnje novice

Sorodne vsebine