13 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Škandalozno obnašanje Golobičevega blogerja Ronija Kordiša, ki se je nesramno spravil nad Normo Korošec zaradi njenega sporočila s festivala mladih v Medžugorju

“Ali namerava storiti bridko smrt? Ustavite jo, prosim. Ni tako hudo, no …” se je spletni bloger in nekdanji novinar Dela Roni Kordiš nemarno spravil nad članico Primčeve stranke Normo Korošec, ki je na Twitterju zbirala prošnje k Božji Materi Mariji, saj se ravno mudi na romanju v Medžugorju. Tam trenutno poteka festival mladih, med 9:45 in 1100 bo katehezo za mlade imel novoimenovani apostolski vizitator za Medžugorje, nadškof Henryk Hoser (neposredni videoprenos si lahko ogledate TUKAJ). Na omenjenem festivalu pa je svoje pričevanje povedala tudi znana hrvaška atletinja Blanka Vlašić (kliknite TUKAJ).

 

Norma Korošec je bila v preteklosti večkrat tarča žaljivih in celo grozljivih verbalnih napadov versko nestrpnih slovenskih levičarjev, in to samo zato, ker se je javno zavzemala proti spremembi družinskega zakonika in je ena izmed vidnih članic stranke Glas za otroke in družine. Na odprtju že omenjenega festivala mladih pa je bila tudi predstavnica Slovenije ob predstavitvi sodelujočih držav.

Med primitivne napadalce nad Normo Korošec se je po novem vpisal tudi bloger in novinar s kratko kariero pri skupini Delo Roni Kordiš. Golobičev “potrčko”, kot ga imenujejo zaradi izpolnjevanja ukazov nekdanjega Zaresovca, je na Twitterju v tipični zasmehovalni maniri užalil Normo Korošec, aktivistko za družine in otroke.

Ta se je vsem sledilcem prijazno ponudila, da sprejme prošnje za romanje v Međugorje k devici Mariji, vendar se je Kordiš, ki se sicer ima za “strpnega” levičarja, prav nemarno spravil nad Normo in ji napovedal bridko smrt.

Nekdaj je bil vidni politik Zaresa
Roni Kordiš, ustanovitelj bloga Had, ki se označuje kot “domnevno” neodvisni bloger, je bil nekdaj vidni politik v Golobičevi stranki Zares. Pred tem je Kordiš nekaj časa napol prikrito delal v časopisni hiši Delo in pisal za prilogo Svet kapitala. Glede na njegove bistroumne tvite ga lahko povsem upravičeno postavimo ob bok Safetu Alibegiću, Domnu Saviču ali Juretu Mastnaku.

Norma Korošec je stalna tarča versko nestrpnih levičarjev
Spomnimo, da je bila Norma Korošec v preteklosti večkrat tarča žaljivih in celo grozljivih verbalnih napadov versko nestrpnih slovenskih levičarjev, in to samo zato, ker se je javno zavzemala proti spremembi družinskega zakonika in je ena izmed vidnih članic Primčeve stranke Glas za otroke in družine, ki se, kot pove že ime, zavzema za spoštovanje tradicionalne družine ter krščanskih vrednot.

Nazadnje, 3. marca, je izbruhnil incident, ko je športni novinar in komik Jure Mastnak pod vplivom alkohola zapisal seksistični tvit, da bi jo brutalno zlorabil brez vazelina (“Jst bi njo. V enem filmu. Brutalno. Ohne vazelinë.”).

Ne glede na to pa smo lahko prepričani, da se bo Norma v molitvi spomnila tudi teh, ki jo napadajo …

Zadnje novice

Sorodne vsebine