-1.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Sindikat policistov ob ugrabitvi avtobusa LPP: Vnaprej zavračamo pohvale in čestitke Šarčeve vlade, ker krade denar, namenjen zaposlenim!

Po uspešni akciji policistk in policistov ob ugrabitvi avtobusa LLP (TUKAJ), ko so vsi potniki ostali živi in zdravi, se je na družbenem omrežju Facebook oglasil Sindikat policistov Slovenije.

Njihovo izjavo povzemamo v celoti:

»Medtem, ko Vlada Republike Slovenije in vodstvo MNZ stroške delodajalca (drugi bruto) poskušata prevaliti na pleča policistk in policistov, le ti na terenu s svojim hrabrim in požrtvovalnim ter nesebičnim delom rešujejo življenja 8 državljank in državljanov, ki so bili včeraj zvečer žrtve ugrabitve na avtobusu LPP! Samo policistom gre zahvala, da so uspešno, učinkovito in strokovno, da ni bilo nedolžnih žrtev. Ali bodo v MNZ policistom zaradi tega zaračunali stroške goriva službenih vozil, ki so nastali pri zasledovanju ugrabljenega avtobusa, ker tolmačijo da morajo stroške delodajalca pokrivati zaposleni? Ali pa bodo policistkam in policistom zaračunali stroške raznih sprejemov, kjer se bodo nabirale politične točke na plečih tistih, ki tvegajo svoja življenja, da zagotavljajo varnost v Republiki Sloveniji? Očitno je glede na trenutno politično vodstvo MNZ mogoče pričakovati marsikaj! ČESTITKE policistkam in policistom za hrabro in požrtvovalno dejanje, vnaprej zavračamo pohvale in čestitke tistih, ki nam kradejo denar, namenjen zaposlenim!«

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine