-0.5 C
Ljubljana
nedelja, 29 januarja, 2023

(SENZACIONALNO) Tarča namesto Golobove 2-milijonske nagrade preiskuje pridelavo lubenic na kmetiji Franca Kanglerja!

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

Nadlegovanje in obračunavanje s strani Tarče se nadaljuje. Ukvarjajo se z mojim kmetijstvom in odškodnino. Pred njihovimi očmi pa predsednik vlade Golob prejema nagrado v višini 1,9 milijona evrov! Pa molčijo! V čigavem interesu?” opozarja nekdanji mariborski župan Franc Kangler. Iz sporočila novinarke Anje Šter je celo razvidno, da jih zanima, koliko lubenic bo letos pridelal na svoji kmetiji.

Če ste bili prepričani, da bodo novinarji pod novo vlado preiskovali vladajoče, ste se močno ušteli. Oddaja Tarča na RTV je že v zadnjih dveh epizodah izpostavljala teme, ki so nagnjene k kompromitaciji prejšnje Janševe vlade, zaradi česar so v poslanski skupini SDS odločili, da tam ne sodelujejo.

Obrat pri spremembi vlade pa je pomenil, da mediji znova namensko ne gledajo pod prste vladajočim, temveč napadajo opozicijo. Vedno je torej na tnalu demokratična desnica, medtem ko tranzicijska levica kljub brutalnemu kadrovanju, visokim cenam goriva ter celo pomanjkanju, kakršno je bilo v časih nekdanje Jugoslavije, ostaja nedotakljiva. Medije ni zganila niti napovedana nagrada državnega podjetja Gen-I nekdanjemu predsedniku uprave in sedanjemu predsedniku vlade Robertu Golobu v višini 1,9 milijona evrov.

Lubenice pomembnejše od korupcije predsednika vlade
Na to je opozoril nekdanji mariborski župan in državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve Franc Kangler, ki ga je novinarka Tarče Anja Šter zasula z vprašanji, ki zopet nakazujejo, da se njegova medijska diskreditacija nadaljuje. Zanimalo jo je, če bo znova kandidiral za mariborskega župana, njegova odškodninska tožba proti državi za vse politično-sodne procese, njegov trenuten status ter pozor: “Ali letos tudi pričakujete obilen pridelek, tudi lubenic, na svoji domačiji v Zimici?”

Image
Foto: Posnetek zaslona

Kangler je javnost obvestil, da v naši deželi, kjer so mediji podaljšek leve politične opcije, to ni nič novega. Nadlegovanje in obračunavanje se nadaljuje. Ne glede na prestane muke ob več kot desetletnem sodno-medijskem pregonu se ukvarjajo s kmetijstvom in odškodnino. “Pred njihovimi očmi pa PV Golob prejema nagrado v višini 1,9 milijona evrov! Pa molčijo! V čigavem interesu?“, opozarja in se sprašuje Kangler.

Ob tem naj dodamo, da to “neodvisno” novinarstvo plačujemo vsa gospodinjstva z obveznim RTV prispevkom.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine