15.3 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Se bo tudi piškotarka Žurnala24 Sergeja Hadner poslužila podobnih laži, kot Eugenija Carl? Na vsak način želi diskreditirati Vseslovenski protest nezadovoljnih državljanov!

Vseslovenski protest ni deležen velike medijske pozornosti s strani režimskih medijev, ko pa je, ti protest skušajo prikazati izključno v negativni luči. Kot kaže, zdaj novinarka spletnega portala Žurnal24 namerava pri tem celo zavajati in diskreditirati največjo opozicijsko stranko SDS. Od službe za odnose z javnostmi smo izvedeli, da je pričela s podtikanji in neprofesionalnim pristopom. Ker je družbenih omrežjih videla informacijo, da bodo udeleženci protesta prejeli honorar, želi avtorstvo domnevne objave pripisati kar službi za odnose z javnostmi omenjene stranke. Podobne laži o “plačanih protestnikih” pred vrhovnim sodiščem se je v preteklosti že širila “mudžahedinka” z RTV Eugenija Carl.

 

Nezadržno se bliža 10. oktober, ko je bo 16. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani napovedan velik Vseslovenski protest, na katerem bodo državljani v velikem številu izrazili nezadovoljstvo nad delom oblasti, a kot pričakovano, dogodek ni deležen velike pozornosti režimskih medijev, ti se rajši ukvarjajo z domnevno neregularnimi klimatskimi spremembami in ostalimi nepomembnostmi. No, ko se režimski novinarji le spravijo poročati o dogodku, pa to očitno ne gre brez poskusov diskreditacij protestnikov in političnih strank, ki so pozvale k udeležbi na protestu, pri čemer se bodo, kot kaže, poslužili tudi zavajanj.

Novinarka Žurnal24 se nad SDS spravlja z zlonamernimi vprašanji, se bo pri propagandi poslužila tudi neresnic?
Takšen je primer novinarke portala Žurnal24 Sergeje Hadner, ki se je nad službo za odnose z javnostmi Slovenske demokratske stranke, po tem, ko ni bila zadovoljna z njihovim odgovorom na svoje novinarsko vprašanje, spravila kar z nesramnim in povsem neprofesionalnim telefonskim klicem, čemur pa je sledilo postavljanje naravnost zlonamernih novinarskih vprašanj. Po svojih besedah naj bi Hadnerjeva na družbenih omrežjih zasledila tudi podatek, da naj bi vsak udeleženec prejel honorar za prihod na protest, pri čemer služba za odnose z javnostmi SDS odločno zanika, da bi to kjerkoli zapisali.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine