9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

SDS: Ker Vaše mnenje šteje

V Slovenski demokratski stranki smo vedno prisluhnili Vašemu mnenju, mislim ter željam, zato smo veseli vsakega izpolnjenega Posveta z volivci. Vsem, ki ste z nami delili svoje mnenje in izpolnili vprašalnik, se iskreno zahvaljujemo.

Izredno nas veseli, da se je na Posvet z volivci odzvalo že skoraj 10.000 ljudi, saj je namen posveta pridobiti vaše mnenje in poglede na aktualno dogajanje v slovenski in evropski politiki ter prisluhniti vsem predlogom, ki bi izboljšali kakovost življenja Slovencem in Slovenkam. Tudi letos, pred prelomnimi volitvami v Evropski parlament, smo se z Vami posvetovali preko Posveta z volivci, ki ste ga prejeli v poštne nabiralnike v preteklih tednih.

Vsem, ki ste si vzeli časi in izpolnili vprašalnik in z nami delili Vaše mnenje se iskreno zahvaljujemo. V želji po čim bolj relevantnih rezultatih, vsak vprašalnik skrbno preberemo, pregledamo in ga arhiviramo, saj Vaše mnenje šteje! Ne šteje pa samo mnenje, ampak tudi vsak Vaš glas, s katerim boste lahko 26. maja 2019 soodločali o prihodnosti Evrope in Slovenije. Zato Vas vabimo, da svoje mnenje nadgradite s svojim glasom in se udeležite Evropskih volitev 2019.

Še enkrat hvala za vse izpolnjene vprašalnike. Če Posveta niste prejeli ali pa bi ga raje izpolnili kar preko interneta, lahko to storite TUKAJ, poleg tega pa lahko sodelujete tudi v dnevnem žrebu za privlačne nagrade. Nagrajence objavljamo TUKAJ.

Vir: sds.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine