11 C
Ljubljana
četrtek, 30 maja, 2024

ŠAREC UJET NA LAŽI PRED CELOTNO SLOVENIJO: Kdo si želi lažnivega kljukca za premierja?

Dan pred volilnim molkom pa fiasko! Marjan Šarec, na začetku so ga ankete celo napovedovale kot glavnega kandidata za premierja, je bil pred celotno slovensko javnostjo osramočen oz. ujet na laži glede njegovega tajnega srečevanja. Na velikem finalnem soočenje vseh predsednikov strank na prvem programu TV Slovenija je Bojan Požar sredi oddaje razkril, da se je Šarec že od predsedniških volitev naprej na skrivaj dobival in dogovarjal s prvakom SDS Janezom Janšo.

Šarec, po izobrazbi igralec, je namige zanikal in dejal, da te informacije niso točne. A kaj ko je imel Janša očitno dovolj njegovih laži in je te iste informacije potrdil! »Res ne vem, zakaj je gospoda Šarca sram priznati, da smo se dogovarjali tudi v času predsedniške kampanje. Ne vem, v čem je problem,« ga je vprašal.
Šarcu pade čeljust dol

Laž oz. njegova reakcija po razkritju se je v obliki tvita s pomenljivim naslovom Šarcu pade čeljust dol kot požar razširila po družabnih omrežjih. Med prvimi je informacijo objavila punca Luke Meseca Manca G. Renko.

 

Celoten članek lahko preberete tu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine