8.2 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Šarec spet zamudil priliko, da bi ostal tiho: Skrbijo ga plaže, njegova stranka pa podpira petkove anarhosocialistične proteste?!

Nekdanji predsednik vlade je ponovno izpustil dobro priložnost, da bi ostal tiho. Na Twitterju se je namreč odločil pametovati o nevarnostih, ki naj bi jih prinašalo sončenje na plažah, medtem, ko ga ne skrbijo petkovi protesti, na katere pozivajo pripadniki njegove stranke. Prav tako je vlado obtožil neskrbnosti, prav v času Šarčevega vladanja pa so se zdravniki s smučanja v Italiji vračali naravnost na delo v domove starejših. Šarčeve trditve je ovrgel tudi novinar Luka Svetina: “Danes je Jelko Kacin za Nova24TV povedal, da jih polne plaže, kot je bilo minuli vikend na obali, vlado skrbijo.”

 

Namesto, da bi preostali čas v vlogi poslanca nekdanji premier Marjan Šarec izkoristil za prepotreben razmislek o svoji nadaljnji karieri, je zopet zapravil dobro priložnost, da bi ostal tiho: “Smučanje v Italiji je zamenjalo plavanje na hrvaških plažah.”

“Ob manjšem številu okuženih je bila marca velika panika in očitki, kako je vse prepozno, danes pa natrpane plaže nikogar ne skrbijo. Ob dejstvu, da so rekli, da smo država brez virusa,” je še zapisa na družbenem omrežju Twitter.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine