11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Šarčeva vlada se zapleta v vse več afer: ministrica Aleksandra Pivec vpletena v ponarejanje, krajo intelektualne lastnine in goljufije

Nenormalno visoki postranski zaslužki ministrice za kmetijstvo, prehrano in gozdarstvo Aleksandre Pivec (Desus), kažejo, da gree v ozadju za velike, srhljive in celo kriminalne stvari, poroča Požareport.

Uradni dokumenti, ki smo jih pridobili kmalu po tem, pa razkrivajo in dokazujejo, da gre za popolno zlorabo projekta SRIPT in celo za ponarejanje listin, krajo intelektualne lastnine in goljufijo, kar pomeni, da gre za primer, ki ga bosta morala prevzeti policija in državno tožilstvo.

»Dokumenti, ki smo jih pridobili, pa nesporno dokazujejo naše sume, objavljene že minulo sredo, da Pivčeva svojega dela dejansko sploh ni opravila, vsaj v celoti ne, in da si je  – ob pisanju poročila in obračunavanju honorarjev – nesramno prisvojila tuje delo oziroma opravljeno delo drugih sodelavcev na projektu. Pri tem pa je – očitno – šlo za ponarejanje, krajo intelektualne lastnine in goljufijo, s čimer se bosta zdaj morala ukvarjati policija in državno tožilstvo. Po naših zanesljivih informacijah bo namreč tudi vodstvo TGZS vso dokumentacijo predalo policiji in tožilstvu,« še piše Požareport.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine