6.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Samo v marcu in aprilu se je Slovenski demokratski stranki pridružilo kar 427 novih članov

Marca in aprila se je Slovenski demokratski stranki (SDS) pridružilo kar 427 novih članov. Na sedežu stranke je v torek potekal sprejem novih članov in članic, ki so postali del stranke s tradicijo, izkušnjami in globokimi koreninami. Sprejem je bil še toliko slavnejši, saj je največja stranka v Državnem zboru RS pred kratkim praznovala svojo 30. obletnico.

 

V spomladanskem vzdušju se je na sedežu stranke odvil sprejem tistih, ki so se pridružili najmočnejši in najštevilčnejši stranki v Sloveniji, Slovenski demokratski stranki. V uvodu so nove članice in člani lahko prisluhnili mlademu nadobudnemu glasbeniku Nejcu Racu, učencu  priznane akademske glasbenica mag. Alenke Gotar.

Zbrane je pozdravila namestnica generalnega sekretarja Maja Tominc Žerak, ki je dejala: “Veseli me, da vas danes vidim v takšnem številu, predvsem v časih, ko se intenzivno pripravljamo na evropske volitve.” Dodala je, da je SDS tista, kjer se ljudje poleg formalnih druženj družijo tudi na neformalnih dogodkih, ki jih v zadnjem času ne manjka. Zaključila je z besedami, da je to stranka, v kateri si prizadevajo, da bi ohranili Evropo, kot jo poznamo, s takšnimi vrednotami, kot jih imamo, predvsem pa z našo, slovensko kulturo. Spomnila je tudi na prihajajoče evropske volitve in ob tem poudarila, kako je pomembno, da se jih udeležimo v čim večjem številu.

Članek si lahko v celoti preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine