15.9 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Romana Tomc na Trški gori: Da bomo ponovno našli pravo pot, moramo svojo državo spoštovati in jo ceniti

“Da bomo ponovno našli pravo pot, moramo svojo državo spoštovati in jo ceniti. Pokažimo spoštovanje tako, da od naših voditeljev zahtevamo poštenost, odgovornost in sodelovanje. Zahtevajmo, da z državo upravljajo tako skrbno, kot bi podjetnik upravljal s svojim podjetjem ali kot smo skrbni pri upravljanjem z družinskim proračunom. To je naša državljanska pravica,” je evropska poslanka Romana Tomc zaželela vsem zbranim na predvečer dneva državnosti.

 

Evropska poslanka Romana Tomc je v ponedeljek, na predvečer dneva državnosti, nagovorila zbrane na Trški gori. V svoji čestitki jim je zaželela: “Da bomo ponovno našli pravo pot, moramo svojo državo spoštovati in jo ceniti. Pokažimo spoštovanje tako, da od naših voditeljev zahtevamo poštenost, odgovornost in sodelovanje. Zahtevajmo, da z državo upravljajo tako skrbno, kot bi podjetnik upravljal s svojim podjetjem ali kot smo skrbni pri upravljanjem z družinskim proračunom. To je naša državljanska pravica,” je dejala.

 

.@RomanaTomc: Če bi se ponovno odločali za samost.pot, bi se odločili enako. A z znanjem, ki ga imamo, bi marsikaj naredili drugače. Nikoli ni prepozno. Če začnemo s ?? dobro upravljati danes, smo en dan bližje cilju. Več časa kot bomo izgubili, težje se bomo vrnili na pravo pot.

 

Ob dnevu državnosti je vsem iskreno čestitala in zaželela, da bi ohranili zaupanje v našo mlado državo in tudi zaupanje v našo skupno prihodnost v Evropski uniji. “Naj za praznik države na naših domovih ponosno vihra tudi čim več slovenskih zastav,” je zaključila evropska poslanka.

C. Š.

Zadnje novice

Sorodne vsebine