11.8 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Rezultati ankete niso po okusu levičarjev: SDS z najvišjo podporo, Šarčeva LMŠ vztrajno pada!

Javnomnenjska raziskava, ki jo je za Nova24TV izvedla agencija Parsifal, med opredeljenimi anketiranci SDS beleži najvišjo podporo, LMŠ pa podpora vztrajno pada. Podpora je padla še strankam SD, Levica in SMC. Zrasla je strankama NSi in DeSUS. Kot so še pokazali rezultati raziskave, več kot polovica anketiranih podpira interpelacijo proti ministru Zdravku Počivalšku, kar je posledica številnih tendencioznih medijskih napadov.

 

V javnomnenjski raziskavi so bili anketiranci uvodoma vprašani, kako verjetno se bodo udeležili naslednjih parlamentarnih volitev.

Naslednjih parlamentarnih volitev se bo zagotovo udeležilo 46,0 odstotkov anketirancev (ocena 5). Nikakor se jih ne bo udeležilo 13,8 odstotka anketirancev.

Več si lahko preberete TUKAJ.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine