28.2 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Radikalni levičar Miha Kordiš benti nad novinarji, ki so mu potrkali na vrata in pri tem zasačili njegovo partnerico: Ali je sploh prijavljena v Kordiševem poslanskem stanovanju?!

“Na domače duri mi je vdrl Svet s prižgano kamero. Nenajavljen, nepovabljen in nezaželjen. Noč pred obiskom sem opravil 17-urni turnus v DZ, borbal od sedmih zvečer do devetih zjutraj za varovanje okolja in delavske pravice v ‘protikorona #3’ in se zraven soočal z jemanjem besede, izigravanjem, lažmi in drugimi poskusi fašistov, da me utišajo,” je na Facebooku v svojem slogu zapisal poslanec Levice Miha Kordiš. Zjutraj ga je namreč presenetila kamera medija Svet ter ga močno vznejevoljila, še zlasti zato, ker se je menda spravila kar nad njegovo partnerko, ki skupaj z njim prebiva v poslanskem stanovanju. Zakaj takšno vznemirjenje? Ali njegova partnerica ni prijavljena na Kordiševem poslanskem stanovanju? Za pojasnila glede tega smo v državni zbor poslali novinarsko vprašanje, ob tem pa prejeli odgovor, da je v stanovanju prijavljena še ena oseba, vendar niso navedli, katera. Situacija pa razkriva dvoličnost Kordiša, ki se v svoji spletni objavi pritožuje, da se novinarji in politiki iz SDS spravljajo nad njegove najbližje, medtem ko sam ne varčuje z nadlegovanjem Janševe partnerke Urške Janša Bačovnik. 

 

Ponoči so novinarji Sveta presenetili nič hudega slutečega poslanca Miho Kordiša, ki pravi, da je trdno spal po naporni 17- urni seji, ko so ga nenadoma zbudili. Vendar pa očitno ni bil najbolj nejevoljen za to, ker ga niso pustili spati, in ker so vdrli v njegovo zasebnost, ampak zato, ker so ga, kot se zdi zalotili “s prsti v marmeladi”. Da pojasnimo: poslanec Levice naj bi v poslanskem stanovanju živel skupaj s svojo partnerko, ki pa tam menda sploh ni prijavljena. Očitno še en primer, kako člani stranke Levica in njihovi najbližji poskušajo izigrati državo. Na Državni zbor smo naslovili novinarsko vprašanje,  ali ima Kordiš prijavljeno partnerko v poslanskem stanovanju.

Miha Kordiš se v svoji objavi na Facebooku pritožuje, da je nadvse zgodaj na njegove domače duri vdrl Svet s prižgano kamero. Po njegovih navedbah je bil nenajavljen, nepovabljen in nezaželen. Poleg tega je noč pred nepričakovanim obiskom opravil 17-urni turnus v Državnem zboru, in kot pravi “borbal od sedmih zvečer do devetih zjutraj za varovanje okolja in delavske pravice v “protikorona #3” in se zraven soočal z jemanjem besede, izigravanjem, lažmi in drugimi poskusi fašistov, da me utišajo.” Kot še navaja je v urah po seji spal kot klada. “S kamero in mikrofonom so zato zapeli mojo (presenečeno) drago – brez privoljenja.” Ob tem pa se kot že rečeno pojavlja vprašanje, ali ima njegova draga sploh dovoljenje za bivanje v njegovem poslanskem stanovanju.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine