10.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Radikalnemu in državnih korit vajenemu delu privilegirancev se je odpeljalo: Dnevnikov družbeno-politični delavec Zoran Potić kazal znake nasilja!

Ej, Urbanija … Vidiš to roko?  … Zaleti se vanjo“, je Dnevnikov novinar Zoran Potič s simbolom pesti odgovoril direktorju Urada za komuniciranje Urošu Urbaniji, ko je ta njemu namignil, da ni Dnevnik nič drugega kot glasilo tranzicijske levice. Kot kaže ima Potić podobna nagnjenja kot Zlatan Čordić – Zlatko, ko zmanjka argumentov za dialog.

 

Ko že mislimo, da smo po petkovem izpadu raperja Zlatana Čordića-Zlatka videli višek nekulture z napadom na snemalca Nova24TV, pa je Dnevnikov pisec Zoran Potić dokazal, da gre lahko tudi dlje.

Sin oficirja JLA Zoran Potić je tudi miselno ostal v nekdanjih časih, ko je uredniško politiko medijev diktirala partija, novinarji pa so bili skladno z doktrino Jožeta Smoleta družbenopolitični delavci, zavezani vrednotam marksizma in leninizma. Novinar s takšnimi prepričanji pa težko sprejme konkurenco na medijskem trgu. Če nek medij ni na ravni tranzicijske levice, je že strankarski – tako je njegovo mnenje o Novi24TV.

Neumnež Zlatko, nasilnež Zoran
Vse skupaj se je pričelo, ko je Potić komentiral oziroma skušal opravičiti Zlatkov izpad na Trgu republike, ko je napadel našega snemalca. Najprej je zbanaliziral dogodek, da je Novo24TV označil za strankarsko televizijo, nato pa še obnašanje novinarjev in snemalcev pripisal posnemanju Janeza Janše. Pravi inteligenčni presežek, edina točna izjava v njegovi izjavi je ta, da je Zlatka zaradi njegove reakcije označil za neumneža.

 
Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine