12.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Pritlehna medijska gonja zoper direktorja slovenjgraške bolnišnice Janezom Lavretom

Janez Lavre je direktor Splošne bolnišnice Slovenj Gradec. V zadnjih dneh se mora namesto z reševanjem življenj okuženih pacientov ukvarjati z novinarjem Blažem Zgago, kateremu je napisal neprimerno sporočilo. 

“Morda boš kmalu pozitiven, pa da vidimo kk boš cvilu,” je Lovre odgovoril na novinarske provokacije Blaža Zgage. “Poudariti želim, da se zavedam, da so bile moje izjave povsem neprimerne, žaljive in neetične, za kar se želim vsem iskreno opravičiti in izražam globoko obžalovanje, da sem jih zapisal. Nastale so v času moje velike obremenitve in psihičnega stresa ob dogodkih, ki so se zgodili zaradi mojega službenega dela čez vikend in urejanja zadev ob epidemiji COVID-19,” nam je dejal direktor SB Slovenj Gradec Janez Lavre.

Revolt se je po dominantnih medijih hitro razširil. Dolgoletni direktor SB Slovenj Gradec Janez Lavre se je hitro opravičil za svoje napisane besede Blažu Zgagi, med drugim pa je tudi izbrisal svoj Twitter profil. “Vem, da to morda ne more biti opravičilo za zapise, pojasniti pa želim, da sem bil pod velikim psihičnim pritiskom in sem nad nerazumevanjem nekaterih na pomen omejevanja gibanja in samoizolacije odreagiral skrajno neprimerno,” je svojo reakcijo na zapisane besede Zgage razložil Lavre.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine