10.8 C
Ljubljana
petek, 7 oktobra, 2022

Prestrašene Slovenke pozivajo moške, da jih zaščitijo pred migranti, Fajonova pa v posmeh: »Migranti, ki grozijo našim ženskam, narodu in kulturi, so namišljen problem!«

S prihodom nezakonitih migrantov v evropske države je prišlo do porasta kriminalnih in nasilnih dejanj, saj se prišleki ne obremenjujejo z zakonodajo, ki velja v državi, kamor prihajajo. Praksa iz tujine namreč dokazuje, da muslimanskim migrantom ni mar za spoznavanje evropske kulture, saj nameravajo v Evropi nadaljevati z življenjem v skladu z lastno tradicijo in navadami. Kljub sprenevedanju mainstream medijev, nevladnikov in nekaterih evropskih poslancev tipa Tanja Fajon, vedno več Evropejcev meni, da varnost ni nekaj samoumevnega, kar pa dokazujejo zapisi na družabnih omrežjih, kjer prestrašene ženske pozivajo moške, naj jih zaščitijo pred migranti.

 

Pri tem nimamo v mislih zapisa prebivalk ene izmed “daljnih” evropskih držav, ampak poziv Slovenk. Torej, če bi si morda še pred leti mislili, da se kaj takega ne more zgoditi pri nas, pa očitno dandanes ni tako. “Slovenke apeliramo na moške, naj nas zaščitijo pred migranti! Ni to poziv k nasilju, v demokraciji poznamo tudi diplomatsko noto,” navaja zaskrbljujoč zapis. Zanimivo pa je, da se iz tega očitno dela norca evropska poslanka Tanja Fajon, ki v četrtek, 8. novembra, organizira okroglo mizo Proti kulturi strahu, pri čemer poudarja: “‘Migranti, ki grozijo našim ženskam, narodu in kulturi …’ in ‘Homoseksualni lobi, ki želi uničiti naše družine …’ sta dva od namišljenih problemov.”

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine