11.6 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Premier Janša nastavil medijem ogledalo glede volitev v ZDA!

Neverjetno, koliko histerije in koliko prelitega olja na ogenj, ob tvitu, kjer Janez Janša upa, da bo na volitvah ponovno zmagal Donald Trump.

 

Janša se je z vrsto tvitov odzival na dogajanje v ZDA po volitvah, na katerih je bil za zmagovalca razglašen demokrat Joe Biden. V minulih dneh je bil slovenski premier deležen nemalo začudenih odzivov, pa tudi kritik, tako iz Slovenije kot iz tujine, potem ko je aktualnemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu že v sredo pripisal zmago.

Janša je eden redkih voditeljev, ki Bidnu ni čestital, temveč je v soboto tvitnil, da so zmagovalca volitev v ZDA razglasili osrednji mediji, in dodal, da so vložene pritožbe, sodišča niti odločati še niso začela. V nedeljo pa je Janša tvitnil, da so ZDA strateški partner Slovenije, ki bo tudi v prihodnje z Washingtonom gradila tesne prijateljske odnose. V njegovem kabinetu so danes na vprašanje STA, ali je Janša morda medtem že poslal čestitko v Washington, odgovorili, da “kar se tiče ameriških volitev, k temu, kar ima predsednik vlade na svojem računu na Twitterju, zaenkrat nimajo kaj dodati”.

A mediji, klatijo neumnosti po svoje! Še posebej sta v ospredju POP TV in televizija, katero plačujemo prav vsi – RTV Slovenija. Prav zato jim je Janša nalil čistega vina.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine