2.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Premier Janša med obiskom jeseniške bolnišnice: Vlada je odločena, da čimprej zagotovi nove zdravstvene kapacitete!

V Splošni bolnišnici Jesenice se je danes na obisku mudil predsednik vlade Janez Janša. Ta se je na lastne oči prepričal, kako v bolnišnici potekajo gradbena dela, ter se srečal z direktorjem bolnišnice Markom Toplakom in ostalimi predstavniki vodstva jeseniške bolnišnice. 

“Hvala ekipi Splošne bolnišnice Jesenice za odlično, požrtvovalno delo v težkih razmerah #COVID19. #Gorenjska potrebuje nove zdravstvene kapacitete čimprej,” je bil jasen in ob tem dodal, da je vlada odločena, da jih zagotovi.

Predsednik vlade Janez Janša med obiskom Splošne bolnišnice Jesenice Foto: Vlada RS

V času aktualne vlade se stvari končno premikajo

Na začetku tega tedna je direktor UKC Ljubljana Janez Poklukar sporočil, da je prišlo do odprtja novih prostorov za bolnike s covidom-19 in pojasnil, da so prostore pripravili v desetih dneh. Zahvalil se je izvajalcu, Civilni zaščiti, Slovenski vojski, nadzoru gradbenih del, občini Ljubljana in Gospodarskemu razstavišču ter vsem zaposlenim v Kliničnem centru. Ob tem je sporočil, da skupaj zmoremo in moramo širiti pozitivno energijo. Zaposleni v UKC , je dejal, so 12 let čakali, da se dokončajo novi prostori.

Širjenje pozitivne energije je sicer mogoče opaziti tudi med prebivalci Jesenic, ki se očitno še kako dobro zavedajo pod kakšnim pritiskom so trenutno zdravstveni delavci. Veliko je namreč dobrih posameznikov, ki pomagajo tako, da zdravstvenim delavcem priskrbijo malice in domače narejene dobrote. Zdravstveni delavci to seveda cenijo. “Mi verjamemo v vas, kot vi verjamete v nas. Skupaj nam bo zagotovo uspelo,” sporočajo.

Prizadevne medicinske sestre, ki se dnevno žrtvujejo za ljudi. V zahvalo so dobile darove dobrih ljudi, ki cenijo njihovo delo.Foto: Printscreen

Požrtvovalno medicinsko osebje, ki skrbi za številne bolnike. Foto: Printscreen

Vir: Nova24TV.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine