22.5 C
Ljubljana
sobota, 19 junija, 2021

Prebivalci Slovenije: “Nevladne organizacije migrantom pomagajo pri kaznivih dejanjih. Kdaj bodo odgovarjale pred zakonom?”

Na facebooku je zakrožil naslednji poziv proti nevladnim organizacijam, “ki pomagajo migrantom pri kaznivem dejanju ilegalnem prehodu meje, in nato posredno pri kaznivem dajanju vdora in ropa v objektih na poti in pri kaznivem dejanju odlaganja smeti.”

 Nevladne organizacije z našim denarjem nudijo informacije o pravicah prosilcem za azil in ogrožajo varnost vseh državljanov.
 
“Pravno-informacijski center nevladnih organizacij (PIC) julija 2018 vzpostavi telefonsko številko, katero so prostovoljci posredovali migrantom v BiH, naj se nanjo obrnejo ob prečkanju HRV-SLO meje. Na tej številki so jim ob vstopu v Slovenijo “nudili informacije glede njihovih pravic in obveščali pristojne policijske organe o osebah, ki nameravajo zaprositi za mednarodno zaščito in se nahajajo v RS”
 
Vendar ni nikjer vojne, kakšno zaščito kdo potrebuje, – morda pred kočevskimi medvedi?
 
To se mora končati. Gospod minister Pokljukar – zakaj ne odgovarjajo za pomoč pri kaznivem dejanju ali za napeljevanje???
 
 
 

Zadnje novice

Sorodne vsebine