24.4 C
Ljubljana
četrtek, 24 junija, 2021

Potrjeno! Uslužbenca znanega podjetja Outfit7, ki ima sedež v BTC, okužena z novim koronavirusom!

V uredništvo Demokracije smo prejeli informacijo, da sta z novim koronavirusom okužena tudi dva zaposlena v podjetju Ekipa2 d.o.o., ki je del bolj znane skupine Outfit7, čigar ustanovitelja sta medijsko znana zakonca Iza in Samo Login. Iz omenjenega podjetja so nam informacijo potrdili.

Lani sta se omenjena zakonca že šestič zapored pojavila na prvem mestu Managerjeve lestvice stotih najbogatejših Slovencev. 

Uradno je Outfit7 angleško multinacionalno podjetje v zabavni industriji. Sedež skupine Outfit7 je na Cipru in hčerinskimi družbami v Veliki Britaniji, Sloveniji in na Kitajskem. Glavna dejavnost skupine je razvoj zabavnih digitalnih vsebin, znano pa je predvsem po govorečem mačku Talking Tom, ki so ga januarja 2017 za milijardo dolarjev prodali kitajskemu holdingu United Luck Group.

Podjetje Ekipa2 d.o.o. ima poslovni prostor v ljubljanski Kristalni palači v BTC.

PREBERITE TUDI: Panika v BTC! Dve okužbi z virusom COVID-19! Bo šlo nakupovalno središče v karanteno?

Vprašanje glede okužbe smo poslali tudi omenjenemu podjetju, ki nam je potrdilo informacijo.

Njihov odgovor objavljamo v celoti:

“Zdravje in varnost naših zaposlenih je ključnega pomena in tako že od samega začetka spremljamo dogajanje v povezavi s koronavirusom (COVID-19). Ukrepe smo sprejeli že pred nekaj tedni (delo od doma za zaposlene na Kitajskem, ukinitev vseh poslovnih poti, karantena za zaposlene, ki so prišli iz tujine), včeraj, 11. marca dopoldne, pa smo se odločili, da zapremo pisarne v vseh naših podružnicah in odpovemo vse poslovne dogodke. Odločitev smo sprejeli zaradi aktualnega dogajanja in porasta okuženih v Sloveniji. 

Zvečer istega dne smo prejeli informacijo, da je bila okužba potrjena pri dveh naših zaposlenih. V tem trenutku smo že izsledili in obvestili vse posameznike, ki bi lahko bili v kontaktu z okuženima. Vse zaposlene smo pozvali, naj se držijo navodil, ki veljajo za koronavirus, ki smo jih prejeli od strokovnjaka za epidemiologijo. Dogajanje bomo pozorno spremljali še naprej in sprejeli morebitne nadaljnje ukrepe, da še naprej zagotovimo kar največjo varnost vseh naših zaposlenih.”

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine