2.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Posvet z volivci: Izkušnje iz tujine so dobrodošle

Kar 85,30 odstotka vas podpira, da EU vzpodbuja in denarno podpira mlade iz Slovenije, ki se lahko preko programa Erasmus+ šolajo po vsej Evropi.

V Slovenski demokratski stranki smo že od nekdaj znali prisluhniti vašemu mnenju in željam, zato smo se tudi tokrat na vas obrnili s Posvetom z volivci, na katerem ste lahko izrazili svoje mnenje in poglede glede prihodnosti Evropske unije in kako ocenjujete pretekle dosežke Slovenije od vstopa v unijo.

Nosilec liste SDS in SLS na evropskih volitvah 2019 dr. Milan Zver je kot poročevalec za program Erasmus+ zagotovil podporo Evropskega parlamenta za 45 milijard evrov za izobraževanje mladih. Kar 85,30 odstotka vas je na Posvetu z volivci odgovorilo, da podpirate vzpodbudo in finančno pomoč EU, namenjeno mladim. Program Erasmus+ je zgodba o uspehu, ki pomaga mladim iz Slovenije, da se lahko šolajo po vsej Evropi. Gre za enega izmed najbolj priljubljenih programov EU, ki povečuje zaposljivost, podpira osebni in poklicni razvoj mladih pa tudi starejših Evropejcev ter krepi evropsko identiteto.

Rezultati Posveta so za nas izrednega pomena, saj tako pridobimo vaše mnenje, ki bo vplivalo na naše odločitve in stališča v prihodnje. V želji po čim bolj relevantnih rezultatih smo vsak vprašalnik skrbno prebrali, pregledali in ga arhivirali, saj vaše mnenje šteje! Ne šteje pa samo mnenje, ampak tudi vsak vaš glas, s katerim boste lahko 26. maja 2019 soodločali o prihodnosti Evrope in Slovenije. Zato vas vabimo, da svoje mnenje nadgradite s svojim glasom in se udeležite evropskih volitev 2019.

Vir: sds.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine