10.2 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Poslanec Zvone Černač v DZ: Premier laže o podpori opozicije noveli insolvenčne zakonodaje iz 2013, ko je bila na oblasti Jankovićeva Pozitivna Slovenija, katere član je bil tudi sam Šarec

Premier Marjan Šarec že dober mesec vztraja pri laži, da je opozicija leta 2013 podprla novelo insolvenčne zakonodaje leta 2013, ki je bila podlaga za odpis milijonskih dolgov Jankoviću. Poslanec SDS je opozoril, da to ni res, pri tem pa se je obregnil tudi ob dejstvo, da premier ne spoštuje reda v DZ, predsedujoči v Državnem zboru pa mu to dopušča.

 

“Sicer sem računal, da se boste vi odzvali v odgovoru na poslansko vprašanje kolega Rebrška, kjer je predsednik vlade polemiziral z mano,” se je poslanec SDS Zvonko Černač prvo obregnil ob kršitev poslovnika Državnega zbora s strani premiera Marjana Šarca.

Premier je namesto, da bi odgovoril na poslansko vprašanje poslanca Aleksandra Reberška iz NSi, začel napadati s Černačem, ki pa mu po pravilih DZ ni smel odgovoriti. Na to kršitev ni opozoril niti predsedujoči v DZ.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine