11 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Poslanec SD Koprivc nič kaj kulturno Branka Grimsa zmerjal s fašistom

V stranki SD že od od nekdaj v javnosti radi izpostavljajo svojo domnevno strpnost in vključevalnost, vendar pa se v praksi pogosto izkaže, da imajo s tem v resnici kar nekaj težav. Slednje je včeraj dokazal tudi poslanec SD Marko Koprivc, ki je na Facbooku objavil sliko iz razprave, na kateri je državni zbor razpravljal o zasebnem pismu zunanjega ministra dr. Anžeta Logarja evropskemu komisarju za pravosodje Didierju Reyndersu.

 

Pod sliko, na kateri sta bila on in njegova poslanska kolegica Meira Hot, je Koprivc pripel sliko razpravljajočega poslanca SDS Branka Grimsa, pod njo pa pripisal: “Fašizem na pohodu!”

Kaj si o takem nič kaj kulturnem zmerjanju drugih poslanskih kolegov mislijo v preostalih poslanskih skupinah nismo uspelo izvedeti, zanimivo pa je bilo prebrati nekatere komentarje pod takšno pobalinsko akcijo Koprivca.

Eden izmed uporabnikov Facebooka je tako poslancem SD sporočil: “Dejte no gospodje iz SD, pridite že enkrat iz gozdov. Vojne ni več, revolucije tudi ne, fašizma še manj.” Spet drug pa je napisal: “Ni večjih fašistov od komunistov.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine