6.6 C
Ljubljana
nedelja, 17 oktobra, 2021

Pop TV spet udaril z #Fakenews: To so laži, ki sta jih pred 1. aprilom objavila Tjaša Slokar Kos in Jure Tepina

Piše: Škandal24

Dan lažnivcev je 1.april. Torej danes. Dan za laganje in zavajanje pa je za oddajo 24 ur na Pop TV vsak. Na predvečer prvega aprila so manifestirali prav posebno mero slabe obveščenosti, pomanjkanja resnicoljubnosti, novinarske korektnosti in čisto navadnega pomanjkanja pravilnega navajanja dejstev, zapisanih v sporočilu za javnost na spletni strani policije.

Prav bizarno so ob asistenci Miroslava Žaberla v oddaji, ki deluje pod vodstvom Tjaše Slokar Kos, žene razvpitega policista Draga Kosa, poročali, da naj bi bil za šefa avtocestne policije imenovali Juriča, dolgoletnega šefa koprske policijske uprave. Kar je čista laž, nepoznavanje tematike in nevestno poročanje.

In seveda kaže, da ni Žabrl nikakršen strokovnjak, ampak navaden blefer. Nakladač. Ki nima pojma, kdo je kdo v slovenski policiji.

Lažne informacije lahko berete tudi na spletni strani 24ur.com, ki jo vodi razvpiti Jure Tepina, očitno še en uredniški ne natančnež, ki nima pojma o slovenski policiji.

Če bi v oddaji, ki jo ureja Slokar Kosova ali na portalu, ki ga ureja Tepina, pogledali na spletno stran policije, bi sicer lahko izvedeli, da obstaja v Kopru Dean Jurič, šef avtocestne policije pa je postal Andrej Jurič, nekdanji v.d. direktorja policije, ki je deloval v Zasavju.

Vir: www.policija.si

Kot avtorici sta ob koncu prispevka, ki nima zveze z realnim stanjem v policiji podpisani Nika Kunaver in Damjana Seme. Ki očitno ne znata preveriti, kdo je Andrej Jurič in kdo Dean Jurič.

Prispevek, poln laži, sta podpisali Nika Kunaver in Damjana Seme. Foto: posnetek strani.

Lani novembra so denimo poročali o Jožetu P. Damijanu, kazali pa posnetek Damijana Jankovića.

Zadnje novice

Sorodne vsebine