11.4 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

POP TV kar sam promoviral Anisa Ličino, organizatorja “pravih protestov proti vladi Janeza Janše”! Mediji, opozicija in nasilni protestniki so iste gore list!

V zadnjih dneh se mediji in opozicija poskušajo poleg tega, da javnost prepričujejo, da niso povezani med seboj, še dvoje stvari: prepričati nas želijo, da petkovi in četrtkovi protestniki niso povezani in da ne eni ne drugi niso povezani z opozicijo. Na srečo mediji sami objavijo dovolj dokaznega gradiva, s katerim je mogoče vse njihove napore razkriti kot čiste laži. Na POP TV se branijo, kako niso oni krivi za nasilje protestnikov, medtem ko so sami namenjali izdatno pozornost enemu od kolovodij četrtkovih in petkovih protestov Anisu Ličini. O prisotnosti “žvižgača” Ivana Galeta tako na petkovih kot četrtkovih protestih pa ni potrebno izgubljati besed. Bil je namreč povsod.

 

Opozicija se v zadnjih dneh skuša, tudi s pomočjo osrednjih medijev, s katerimi domnevno niso povezani, v javnosti prikazati kot nekdo, ki je vreden jahanja moralnega osla. Oni nimajo nič s protestniki, še zlasti ne z nasilnimi protestniki, nasilne proteste je namreč organizirala, po njihovo, vladajoča SDS. Osrednji mediji se prav tako, še nekoliko bolj kot po navadi, “delajo Francoze” in si s puhlicami o tem, da “oni le poročajo”, skušajo “pilatovsko” oprati roke glede kakršnekoli krivde za izbruhe nasilja.

Na žalost opozicije in medijev danes obstajajo družbena omrežja, ki omogočajo, da si ljudje vseh slojev in družbenih funkcij, saj veste, demokracija, o kateri radi govorijo, med seboj delijo posnetke, se opozarjajo in na tak način informacije krožijo precej hitreje. In rezultat tega je, da se osrednji mediji, ki imajo zdaj nasproti mnoge alternativne medije, vse pogosteje “samoobtožijo”. Na ta način lahko danes zlahka zavržemo vse njihove poskuse, da bi osrednje medije ločili od opozicije, obojne od protestov in nasilja.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine