7.7 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Polno posilstvo Socialnih demokratov in Fajonove

Tanja Fajon je verjetno najbolj farsična ženska med javnimi delavkami in političarkami v dosedanji zgodovini Slovenije. V dvoličnosti, nedoslednosti, propagandnosti, idolatriji, indoktrinaciji in v lažnem človekoljubju, v lažni morali torej, ji sledijo tudi Ljudmila Novak (NSi), Alenka Bratušek (SAB), Violeta Tomić (Levica) in Irena Joveva (LMŠ).

Politične stranke SD, Levica, SAB, LMŠ (ki najraje igrajo na upokojensko vprašanje, v glavnem le na pokojnine, pa na vprašanje enakopravnosti žensk, na nasilje nad ženskami ter na človekoljubje z ilegalnimi migranti) so nasploh velika šola, kaj je farsa, kaj je fake news ali lažna NOVICA, kaj je sovražni govor. V tej farsi jim pomagajo neetični mediji, kot so stari socmediji Delo, Večer, Dnevnik, Mladina, RTV SLO, v katerih bom po tem zapisu, ker kažem na dejansko nasilje nad žensko, zagotovo označen za fašista, islamofoba, ksenofoba, seksista.

Farsični protesti proti nasilju nad ženskami
Stranki SD in Levica, predvsem Fajonova, ki je lagala že, da tretjič ne bo kandidirala za evropski parlament, ter Ženski forum SD v sodelovnju s FDV in z Mirovnim inštitutom v Ljubljani radi organizirajo konference, posvete, seminarje o ženskih vprašanjih in proteste za enakopravnost žensk. Kaže, da predvsem zato, da opravičijo Komunistični manifest, točke programa oz. v propagandne ter volilne namene.

Zadnji protest proti nasilju nad ženskami, bil je v Ljubljani, kjer je izstopala Fajonova, je sploh višek sodobne propagande, farse, farsa fars. Ti farsični propagandni protesti so redno okrog 8. marca in 25. novembra, ko je mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami. SD gre tu za nevromarketing, kjer povsod vstavlja žensko in prikriti seks, torej subliminalna, podzavestno delujoča prikrita sporočila. Kot k oglasu za avto oglaševalci dodajo žensko (in prikrito spolno pozivnost).

Tanja Fajon obsoja neznana virtualna posilstva, a ne v javnosti, ne v medijih, ne v evropskem parlamentu ne sproža vprašanj množičnega posilstva Jazidinj in njihove prodaje za spolne sužnje borcem ISIS, ne boja mladih Irank za odpravo obvezne naglavne rute in dolgega plašča abeje, ne vprašanj pravic žensk v Savdski Arabiji, ne ubijanja žensk iz časti, ne kamenjanja žensk v islamu. V Sloveniji je Fajonova molčala, podobno pa omenjene ženske, stranke in mediji tudi ob nedavnem velikem posilstvu Maročana, prosilca za azil, ki je dokazano posilil dve mladi Slovenki tudi v imenu islama in džihadizma, verjetno pa je bilo njegovih posilstev še več, pa si posiljena dekleta ne upajo v javnost, ker nimajo podpore niti pri Fajonovi, ne SD, ne Ženskem forumu SD, ne pri varuhu človekovih pravic Petru Svetini.

Po EU, predvsem v Franciji, Nemčiji, na Nizozemskem, v Belgiji, v Veliki Britaniji, na Švedskem, strmo rase število muslimanskih getov, kriminala v njih, muslimanskih in migrantskih posilstev ter število tako imenovanih varnih hiš, ki dajejo zatočišča dekletom, ženskam, ki doživljajo nasilje v družini, v zakonu …Žgoč problem je nasilje nad dekleti in ženskami prav v muslimanskih družinah. Posilstev med migranti, z migranti je veliko tudi v Sloveniji, kar sta Cerarjeva in Šarčeva vlada tajili, cenzurirali, da zadeva ne bi vznemirila javnosti. Oddaje, kot je Tarča na RTV Slovenija, ki jo vodijo ženske, tega nočejo preiskovati. O muslimanih in migrantih vse dobro. Torej farsično, lažno, idilično, cenzurirano!

Dvolični varuh človekovih pravic
Tudi varuh človekovih pravic Peter Svetina pa prejšnja varuhinja Vlasta Nussdorfer raje nista odpirala vprašanja obrezovanja muslimanskih in romskih deklic v Sloveniji, kakor tudi ne prisilnih porok, nakupov deklet med kosovskimi Albanci v Sloveniji. To je vse pogostejše z velikim priseljevanjem, saj je med 200 tisoč priseljenci v zadnjih desetih letih večina z Balkana, več kot polovica pa muslimanov iz BiH in s Kosova.

Tudi glasni feministki dr. Sandra Bašić (FDV) in Večerova kolumnistka Svetlana Slapšak ostajata raje varno na floskulah in protislovenski propagandi z nekimi psevdo in virtualnimi duhovi, ne pa da bi pošteno pokazali na prave in resnične ter poimenske primere oziroma pojave. Oziroma bi morali z nekaj ženske časti in splošne morale na FDV in na Mirovnem inštitutu v Ljubljani sprožiti študije, raziskave ter v medijih, do katerih imata širok dostop, objaviti te velike anomalije islama, ki jih dobro poznata, a jih moralno zavrženo in sprevrženo z molkom prikrivata.

Nasilje nad ženskami je v islamu globoko vsajeno v Koranu, Hadith (Mohamedovi izreki), suni (običajih), šeriatskem pravu, kjer je ženska le polovica moškega in gospodinja, spolna zadostitev in rojevalka oziroma jo je moškemu dovoljeno fizično kaznovati v primeru neubogljivosti in neizpolnjevanja zapovedanih vlog. Prerok Mohamed je bil za današnji čas pedofil, saj je bila njegova tretja žena Ajša stara 6 let pri poroki in 9 let pri spolnem konzumiranju te zveze. Ta oblika pedofilije, ker je vse, kar je počel Mohamed med muslimani, čisto, dobro, visokomoralno in zaželeno posnemanja, je še zmeraj močno zakoreninjena v muslimanskem svetu. Na primer v Jemnu kar 60 odstotkov deklet prisilno poročijo do njihovega 16. leta.

Tudi v bolj razvitem Egiptu še zmeraj polovici deklic izrežejo klitoris, v Veliki Britaniji pa med muslimankami kar četrtini žensk. Strokovno ime za to krutost, da ženska ne bi čutila spolne sle, skratka ničesar v spolnem aktu, da bi torej ostala le predmet moškega za njegovo spolno zadovoljitev, je mutilacija žensk. Pri mutilaciji, ki velikokrat poteka pri mazačkah in vračkah ali v skrivnih, improviziranih, nehigieničnih ordinacijah, je precej primerov izkrvavitve in smrti deklic. Kje in kdo opravlja mutilacije v Sloveniji, bodo enkrat vendarle morali raziskati policija, kriminalisti, ministrstvo za notranje zadeve, ministrstvo za zdravje, ministrstvo za šolstvo, ministrstvo za delo in družino, če že politiki, poslanci, mediji nočejo! Verjetno pa šele takrat, ko bo kakšna od deklic pri tem posegu življenjsko ogrožena in jo bodo morali prepeljati v državno bolnišnico, razen če ne bodo svojci uspešno podkupili osebja. Oziroma če bo šlo za smrtni primer.

Moralna izpraznitev postsocialstične ženske voditeljice
Kaže, da imamo v Sloveniji v tej 30-letni postsocialistični travmi moralno izpraznitev, praznost, praznino tudi pri tako imenovanih ženskih voditeljicah, feministkah, univerzitetnih profesoricah, političarkah, visokih uradnicah, voditeljicah ustanov, v NVO, humanitarnih organizacijah in predvsem tudi v uradu predsednika republike ter v uradu varuha človekovih pravic.

Vse v članku omenjene ženske, ustanove in uradi s podpiranjem islamskih migracij z Balkana in iz Afrike, Azije v bistvu posredno in neposredno, a predvsem zavestno sprejemajo in širijo nasilje nad ženskami, ki ga z islamom prinašajo muslimani z Balkana, iz Afrike in Azije v Slovenijo! Od tod tudi največ povečanja nasilja nad ženskami tudi v Sloveniji!

Pri skrivanju, prikrivanju te žalostne zgodbe muslimank, obrezovanja deklic, prisilnih porok, posilstev migrantov pa s svojo propagandno izprijenostjo in dvoličnostjo prednjači prav Tanja Fajon, za katero je islam samo dobra vera miru, migracije z Balkana in migranti iz islama pa kulturna obogatitev! Potemtakem so burka, nikab, pedofilija, obrezovanje, kupovanje in prodajanje žensk pa množično posiljevanje velika kulturna obogatitev Slovenije in Slovencev; žlahten dodatek h Krstu pri Savici in Zdravljici!

Gregor Preac

Zadnje novice

Sorodne vsebine