22.3 C
Ljubljana
četrtek, 11 avgusta, 2022

Politično aktivistko razjaril komentar, da bi Golob znal do Rusije voditi politiko podobno madžarski

Piše: Janja Strah

Politično aktivistko in predsednico sindikata Mladi plus Teo Jarc je zmotila opazka političnega komentatorja Žige Turka, da bi znal najverjetnejši mandatar Robert Golob do Rusije voditi politiko, ki je mnogo bolj podobna madžarski. Od Turka je zahtevala, da utihne, kar pa je politični komentator označil za fašizem. 

“Dragi Žiga. Glede na to, kako so se vaši tviti izkazali za neresnične in kako je ljudstvo jasno izkazalo, da vas ima dovoljj, je morda čas, da malo utihnete,” je političnega komentatorja Žigo Turka preko Twitterja pozvala politična aktivistka in predsednica sindikata Mladi Plus Tea Jarc.

“Večine ne zanimajo vaše špekulacije, obtoževanja in pametovanja. Passé ste! Sprijaznite se!” je Turku še sporočila Jarčeva.

Politična aktivistka se je odzvala na Turkov komentar, na podlagi članka spletne strani Nova24TV.si, da bi Golob “znal do Rusije voditi politiko, ki je mnogo bolj podobna – Madžarski.”

Turk ni ostal tiho. “Sklicevanje na (pravo) ljudstvo pri zapiranju ust je fašizem. Upam, da to veste,” je politični komentator sporočil Jarčevi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine