4 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Policista izven delovnega časa v Trbovljah povzročila pretep, eden od njiju ob uho!

V noči iz petka na soboto (7. in 8. decembra) je v Trbovljah prišlo do pretepa treh oseb, v katerem sta sodelovala tudi dva policista, ki takrat nista bila na delovnem mestu, sta se pa legitimirala s policijsko značko. O pretepu naj bi krožil tudi video, posnet s telefonom.

 

Bil je običajen petek zvečer, ki se je zavlekel v sobotne jutranje ure. Pred enim izmed nočnih lokalov v Trbovljah se je vnel pretep, ki sta ga po naših informacijah sprožila dva policista, pri tem pa naj bi grobo kršila policijska pooblastila.

Policista sta bila tam v prostem času

Viri so nas opozorili, da sta policista, sicer izven delovnega časa, pristopila do družbe mladostnikov, se legitimirala z značko kot policista med opravljanjem službenih nalog in enega izmed njih odpeljala mimo vratarja pred lokal. Čeprav naj bi posredoval tudi varnostnik in mladostniku svetoval, da mu ni potrebno zapustiti lokala, naj bi policista znova zlorabila pooblastila in se legitimirala kot policista, pri čemer jih je varnostnik spustil mimo.

Foto: iStock

Eden izmed policistov ostal brez ušesa

Pred nočnim klubom se je nato vnel pretep, v katerem so bile lažje poškodovane vse tri osebe, po naših informacijah je mladostnik enemu od policistov odgriznil uho. Incident so nam potrdili tudi na policiji. “Pri obravnavi dogodka se je ugotovilo, da sta dva izmed udeleženih policista, ki sta bila tam v prostem času, zato je policija prijave vseh vpletenih odstopila v nadaljnjo obravnavo Specializiranemu državnemu tožilstvu RS,” so nam sporočili z ljubljanske policijske uprave.

H. M.

Zadnje novice

Sorodne vsebine