-1.4 C
Ljubljana
sreda, 1 februarja, 2023

Poglejte, v kakšnem luksuzu je živel venezuelski veleposlanik v Sloveniji, medtem ko njegovi sodržavljani umirajo od lakote! Hiša se prodaja za 690 tisoč evrov!

Objavljamo fotografije notranjosti nekdanje rezidence venezuelskega veleposlanika v Sloveniji, ki se je pred kratkim izselil iz hiše za Bežigradom. Savna, jacuzzi in preostala razkošna oprema so sicer povprečnemu Venezuelcu nedosegljivi, saj se tam zaradi socialističnega uničevanja gospodarstva soočajo z vsesplošno revščino ter pomanjkanjem osnovnih dobrin za preživetje. 

 

Lakota, pomanjkanje zdravil v bolnišnicah in prazne police v trgovinah so lahko preteklost, če ste v Venezueli del vrhovne partijske elite, kjer se še vedno cedita med in mleko. Vsakdana trpečega Venezuelca ni deležen niti veleposlanik Venezuele v Sloveniji Wilmer Armando Depablos, ki je, sodeč po fotografijah njegove sedaj že nekdanje rezidence, užival v pravem razkošju, vozil pa se je z avtomobilom znamke Volvo S80.

Na spletu nepremičninske agencije se je pojavil oglas za prodajo vile za Bežigradom, ocenjene na 690 tisoč evrov. Leta 2008 je bila temeljito prenovljena, stavba pa je opremljena z najnovejšo tehnologijo za pametne hiše (EIB): videonadzor, alarmni sistem, centralno ozvočenje, dostop na prstni odtis, oddaljeno upravljanje, prezračevanje, LED-razsvetljava. Medetažna zasnova omogoča zanimive prehode med prostori. Dnevni prostor s kaminom se odpira na čudovito teraso in je povezan z veliko kuhinjo odprtega tlorisa. Ima tri spalnice z velikimi omarami, velik bivalno-spalni prostor na podstrešju, dve pisarni v pritličju, v polkleti pa je velik odprt prostor, ki se uporablja kot kuhinja za stanovalce. V kleti so velika shramba, kotiček za gospodinjske pripomočke, prostor za bojler in za sesalni sistem. Ima dve kopalnici, savno z jacuzzijem in dve stranišči.

Parcelo obdaja lesena ograja. Ima drsna dvoriščna vrata za dostop z vozilom in garažo za dva avtomobila. Hiša ima vrhunsko notranjo opremo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine