18.7 C
Ljubljana
torek, 27 julija, 2021

Poglejte to podružinjenje javnega zavoda RTV Slovenija, za katerega plačujemo prisilno dajatev? Hči protestira, oče jo komentira

V Javnem zavodu RTV Slovenija, za katerega morajo vsi državljani vsak mesec plačevati prisilno dajatev in na čelu katerega je direktor Igor Kadunc, so očitno padli vsi etični standardi, gre samo še za – povezave.

 

Drugače si je težko predstavljati dejstvo, da so v ponedeljek, 11. maja, v studio oddaje Odmevi, h komentiranju kolesarjenja v znak nezadovoljstva povabili Miho Kovača. Zakaj? Ker je med organizatorji kolesarjenja Zavod 8. marec, katerega direktorica je njegova hči Nika Kovač, ki smo jo tudi predstavili v slovarju protestnikov. Inštitut 8. marec se na Facebooku opisuje: “Inštitut 8. marec v svojem delovanju proučuje različne oblike družbene podrejenosti, pri čemer trenutno družbeno stanje proučuje predvsem skozi vstop v polje delovanja neokonservativnih družbenih gibanj in praks, ki jih ta uporabljajo.” Kako si je družina Kovač podredila sistem, pa kar na primeru v nadaljevanju.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine