7.6 C
Ljubljana
petek, 23 februarja, 2024

Poglejte, s kakšnim programom vabi Šarec ostale predsednike strank v koalicijo …

“Premišljeno sejanje v sedanjosti prinaša bogato žetev v prihodnosti,” se glasi uvod v famozni Šarčev program, ki naj bi združil vse stranke razen SDS v bodoči vladi. Tudi podroben pogled v preostale točke programa pove le eno: vsebinska revščina, začinjena s političnimi floskulami in populizmi, enaka tistim, ki jih je Marjan Šarec izrekal na predvolilnih soočenjih. “Tole je “program”? Resno? Ali se kdo norčuje iz Marjana Šarca?,” pa se je na razkriti program odzval zmagovalec volitev Janez Janša.

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je danes pričel z vabljenjem novoizvoljenih strank v bodočo koalicijo, hkrati pa potrdil, da bo na vse stranke, razen SDS naslovil pismo o nameri o sodelovanju. “V tem pismu bomo napisali točke, ki nas družijo, ki jih želimo rešiti, kjer želimo Sloveniji dobro,” je dejal. Podrobnosti ni razkril, saj je ocenil, da je prav, da to pismo najprej preberejo predsedniki strank.

Oglejte si še: Javnomnenjska raziskava: Janez Janša s prepričljivo podporo pri sestavljanju vlade; raste tudi javnomnenjska podpora SDS, Levici in SMC pada
Ta famozni program je danes tudi prišel v javnost in požel val zgražanja, oglasil se je tudi zmagovalec volitev Janez Janša, ki je bil nad programom tako začuden, da je zapisal, “ali se kdo norčuje iz Marjana Šarca?” Da gre za vsebinsko katastrofalen dokument, brez konkretnih rešitev, je jasno tudi tistim, ki še nimajo volilne pravice. Če bo to pritegnilo morebitne koalicijske partnerje pa se bo pokazalo že v kratkem.

Podrobnosti si lahko ogledate sami:

Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine