8.2 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Poglejte: Niso upoštevali varnostne razdalje!

“Pred nekaj dnevi je RTV Slovenija uradno izjavila, da so se pri snemanju oddaje striktno držali navodil vlade (distanca). OČITNO se jih niso. In še huje: RTV laže državljanom, ki jo v celoti financiramo iz svojih neto plač. Perverzno,” se je na novo laž RTV Slovenije glede oddaje Vikend paket odzval Domen Cukjati. Ta je opazil, da je Tanja Ribič delila skupno fotografijo vseh gostov, na kateri pa ne upoštevajo ukrepov Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 

V javnosti še vedno odmeva zadnji glasbeni nastop raperja Zlatka ter gostovanje igralke Tanje Ribič v oddaji Vikend paket, kjer je glasbenik nastopil z raztrgano masko. V zagovor kritikam so na RTV pojasnili, da so držali varnostno razdaljo in se držali ostalih pravil Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Njihovo laž je na spletu razkrila kar udeleženka Tanja Ribič. Na sliki pa poleg nje še voditelja oddaje Vikend paket Bernarda Žarn in Jože Rebežnik, pevka Tanja Žagar in Zlatko s svojima mladoletnima hčerkama.

Verjamemo, da večina prebivalstva v Sloveniji ostaja na realnih tleh in si ne predstavlja strahotnega virusa, tako kot si ga Tanja Ribič iz hollywoodskih poletnih filmskih spektaklov. Za Ribičevo, Zlatka, Marka Potrča ter ostale “covid nerazumneže” naj opomnimo: virus je veliko bolj nepredvidljiv kot bi si želeli vplivniki, zato je njihovo ravnanje sporno in škodljivo.

VEČ TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine