11.1 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Podjetje za upravljanje in vzdrževanje nepremičnin SPL, ki ga mastno financira Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, reklamira župansko kandidaturo Zorana Jankovića!

Potem ko je na začetku novembra v nabiralnike Ljubljančank in Ljubljančanov priromala posebna številka Glasila Ljubljana, v kateri so bili izključno kandidati za župana Ljubljane in mestne svetnike in je poleg povsem “naključno” prispel tudi reklamni oglas za Zorana Jankovića na kar 32 straneh, se je marsikdo začel spraševati, ali gre za naključje. Očitno pa za Jankovićevo kampanjo skrbijo tudi podjetja, kot je podjetje za upravljanje in vzdrževanje nepremičnin SPL d.d. s sedežem v Ljubljani. SPL od Jankovićeve občine prejel že skoraj 9 milijonov evrov, skupaj z javnimi podjetji in zavodi pa neverjetnih 24,4 milijona!

 

Podjetje SPL, d.d., z objavo intervjuja z Jankovićem dela odkrito kampanjo aktualnemu županu Ljubljane, uvodoma pa je viden hvalospevni poudarek, kako je Janković skupaj z ekipo izvedel več kot 2000 projektov, da je Ljubljana postala sodobno mesto po meri človeka. Seveda je resnica daleč od tega, da bi bila Ljubljana po meri človeka, ko čaka v jutranjih in popoldanskih prometnih konicah, diha onesnažen zrak in gleda, kako občino razjedajo korupcija in kriminal.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine