15.3 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Po poskusu študentov FDV, da šolarje na Vrhniki prepričajo v teorijo spola, še enkrat objavljamo priporočila staršem, kako se taki indoktrinaciji odločno upreti in obvarovati otroke

Včeraj smo poročali, da so starši na Vrhniki zaskrbljeni za svoje otroke, saj so študenti FDV izvajali delavnico, ki usmerja k teoriji spola. Z video posnetkom so poskušali odraščajoče otroke prepričati, da biološki spol ni pomemben, češ da je le družbeni konstrukt (TUKAJ).

Za vse, ki bi želeli svojega otroka ubraniti pred tovrstnimi škodljivimi manipulacijami aktivistov, še enkrat objavljamo priporočila, ki smo jih objavili septembra lani in bili zato deležni zmerljivk, da smo ksenofobni in homofobni.

 

Zdravorazumska priporočila staršem (Prvič objavljeno septembra 2018)

Kako otroka v šoli ubraniti pred škodljivimi aktivisti LGBT in agendo multikulturalizma:

  1. Sabotirajte

Starši, ne nasedajte predlogom šole in učiteljev, ko za različne šolske odbore in svete na šolah predlagajo svoje kandidate. Vedeti morate, da so ti predlagani kandidati skoraj gotovo podtaknjenci zagovornikov multikulturalizma in aktivistov LGBT. Enako misleči se dogovorite in predlagajte svoje kandidate. Tako boste najlaže prevzeli nadzor.

  1. Zahtevajte

Zahtevajte natančne programe ne le učne snovi, pač pa tudi vseh kulturnih in podobnih dnevov ter predvidenih obiskov v šolah.

  1. Bojkotirajte

Enako misleči se zberite in zahtevajte spremembo ali skupaj bojkotirajte na primer kulturni dan z vsebino LGTB. Otroka ne pošljite v šolo, ko bo napovedan aktivist LGBT. To pravico imate. Ker aktivist LGBT išče pozornost, bo v razredu, ki ima malo poslušalcev ali je na pol prazen, postal depresiven.

  1. Vzgajajte

Vsak dan se pogovarjajte z otrokom. Naj vam natančno pove, kakšne so vsebine, o katerih se pogovarjajo v šoli. S praktičnimi primeri mu pokažite, da jim je aktivist LBGT ali multikulturalist v šoli lagal. Verjemite, otrok bo bolj verjel vam kot pa šoli.

  1. Pišite

Pisno protestirajte pri učiteljici ali šoli, če različni aktivisti indoktrinirajo vašega otroka z vsebinami, ki nido v skladu z vašim pogledom na svet. Več vas bo pisalo, bolj bo učinkovalo.

  1. Črtajte

Na formularjih, kjer piše starš 1 in starš 2, to prečrtajo in napišite mama in oče. Tega vam ne more nihče odreči.

  1. Širite

Širite svoja prepričanja po družbenih omrežjih. Ne bojte se!

  1. Izpostavite

Napišite pismo uredniku kakšnega medija. Izrazite svojo skrb za otroka v pisni obliki. Zelo pogosto ljudje ne vedo, da se nekaj dogaja, dokler nekdo ne govori o tem. Pismo uredniku lahko povzroči spontano podporno akcijo popolnih neznancev, ki nimajo pojma o tem, kaj se dogaja v njihovih lokalnih šolah. Revija Demokracija bo tako pismo vedno objavila.

  1. Protestirajte

Organizirajte protest pred šolo.

  1. Izobražujte

Učitelji pogosto prosijo starše, naj jim s svojo navzočnostjo pomagajo pri kakšnem kulturnem ali drugem dnevu. To je odlična priložnost, da svoje ideje razširite prek druženja tudi z drugimi otroki.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine