10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Pisal nam je policist, ki naj bi bil v zvezi z generalno direktorico policije – njegovo sporočilo se tiče denarja

Trenutno najuspešnejši karierni policist pod Tatjano Bobnar, Gregor Zalokar, se je odzval na naš včerajšnji zapis, v katerem smo razkrili, kako bliskovita je bila zadnjih nekaj mesecev njegova kariera v policiji, ki ji poveljuje njegova domnevno zasebna partnerica in predavateljica kazenskega prava na višji policijski šoli – kjer je tudi sam postal inštruktor, čeprav tudi javno dostopne evidence kažejo, da ima zgolj srednješolsko izobrazbo.

A Zalokar se ni odzval na ta del zapisa ali posredoval dodatnih informacij o svoji izobrazbi, ampak se njegov zapis nanaša na podatke, ki smo jih našli v aplikaciji Komisije za preprečevanje korupcije Erar. Gre za še ne eno leto ustanovljeno društvo, s katerim je Bobnarjeva po samo nekaj mesecih obstoja že sklenila dogovor.

 

Pismo obljavljamo v celoti:

Spoštovani,

Sredstva mnz, o katerih govorite v vašem prrispevku, so prostovoljni  odtegljaji od plač zaposlenih in so namenjeni izključno za pomoč  ljudem v stiski. Ker smo prepričani, da opravljate svoje delo v imenu  objektivnega novinarstva,zahtevamo, da  skladno z Zakonom o medijih,  čim prej objavite pojasnilo za zagotovitev objektivne obveščenosti  javnosti

Modra družina je dobrodelno društvo zaposlenih v policiji, namenjeno  lajšanju socialnih stisk zaposlenih, upokojencev iz njenih vrst in  njihovih ožjih družinskih članov. Sredstva, ki jih vsa namenjamo za  uresničevanje ciljev in namena, pridobivamo preko mesečnih odbitkov od  osebnih dohodkov zaposlenih, o čemer se ti zaposleni s pisnim  soglasjem strinjajo. Vsa sredstva namenimo torej za pomoč, nihče od  članov organov društva v zvezi z njegovim delom ni prejel niti enege  eura. V želji po transparentnem delovanju na spletni strani društva  redno v rubriki novice objavljamo bančne izpiske o stanju in prometu  na trr društva. Letos smo tako pomagali petnajstim upravičencem.

S spoštovanjem,

Gregor Zalokar

Škandal24

 

MORDA VAS ŠE ZANIMA:

Srce parajoča zgodba brezdomca Mihe: Mama je spregledala, da ma njen novi ljubimec raje my ass kot njen. Za svoj 15. rojstni sem ga razbiu ko piksno. In se me je odpovedala.

(VIDEO) Šokanten policijski posnetek aretacije dveh žensk, ki sta prek meje skušali v prtljažniku audija pretihotapiti dva črnska ilegalna migranta

Napeto v Židanovi SD: radikalec Brglez tik pred izključitvijo iz stranke, rešuje ga profesorski kolega iz FDV Udovič

Zadnje novice

Sorodne vsebine